Anyukák, Ti hány órát alszotok éjszaka?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 20:47
1/37 anonim válasza:
Egyhuzamban úgy 3-4 órát, utána ébreszt a kis "vekker":) Este 9-10 órától reggel 6-ig van esélyem aludni.
2/37 anonim válasza:
Én is pont így. 9 hónapos. Mióta megszületett, 6 óra volt a rekord alvásom egyhuzamban. De szép is volt! :))
3/37 anonim válasza:
Én már átalszom az éjszakát!:DDD
Nagy az örömöm.:)))
4/37 anonim válasza:
moat megyek aludni,és olyan fél 4-4 körül kel a babó aztán remélem alszik reggel fél 7-ig.de ez neke elég is.ha többször fel kell sem vagyok fáradtabb.
5/37 anonim válasza:
Én 8-9 órát,ez így szép is lenne,csak az a baj,hogy 1-2 óránként felébreszt az 1 éves kislányom.
6/37 anonim válasza:
Én 5 éven keresztül (2 gyerek) egy éjszaka max. 3 órát aludtam egyhuzamban. Mostanában azért már a 6 óra megvan. :p
7/37 anonim válasza:
Ne már! :( Egy-két óránként az egy éves? (én vagyok a 9 hónapos mamája). Elszállt minden reményem. :( Azt hittem, egy évesen már alszunk majd "rendesen".
8/37 anonim válasza:
Én olyan 10-től fél 7, 7ig alszom. Két kivétel van, vagy a picim nagyon-nagyon ritkán valamikor felébred, és akkor vagy sikerül visszaaludni, vagy ha nagy obégatás van, akkor rövig szopizás, és minden rendben, illetve ha a fölöttünk lakó lánygyerek skypol, amit általában éjjel 11 és hajnali 2 között szokott végrehajtani, kihangosítva, és nem veszi észre magát!
9/37 anonim válasza:
Este 10-11-töl reggel 7-ig, 2 hónapja.
10/37 anonim válasza:
Kár, hogy nem írjátok oda, mennyi idős a gyerek, mert így lehetne viszonyítani, hasonlítgatni, reménykedni, álmodozni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!