Mi volt a legdurvább dolog, amit valaha a szájába vett esetleg le is nyelt 1 év alatti babátok?
Ezeken szénné röhögtem magam! Köszi mindenkinek!!!! :D:D
Asszem felköthetem a gatyót, kisfiam 7 hónapos lesz pár nap múlva. Újságot már bányásztam ki a szájából, és persze a kertben a füvet akarta legelni, na meg a kavicsokat a kerti járdáról. :) Egyébként minden tömköd a szájába, ami címke vagy szalag, vagy bárminek a megkötője. :)
Tényleg fel kell készülnöm a legrosszabbra, mert az apja állandóan virágföldet akart enni, a nagybátyja meg csibeszart. :) Szilíciumhiány LOL! B.
Kiskanállal virágföld, kutyakaki, penészes rántotthús a szemetesből. Ez utóbbiból sok mindent ki szokott halászni, a szárazkenyér a favorit, de jó a rohadt krumpli, alma. Kutya és macskakaja (szigorúan száraztáp, ha van benne halacskás, az a főnyeremény).
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de a korábbi válaszokban is felfedeztem ismerős dolgokat (műanyag kupak, kavics, bogár stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!