Milyen volt a legdurvabb nap, napok a baba fogzasaval kapcsolatba meddig tartott?
Mi nagyon könnyen vészeltük át a 14 eddigi fogat.
Az egyik őrlőfogát fájlalta kb 3-4 napig, akkor este kapot 1 ml Nurophent éjfélkor, mert adig többször felsírt, utána aludt, de nappal nem volt vele gond.
Az utolsó 2 fog a felső 2 szemfog volt, annyit vettem észre, hogy nyálzik, és nem engedte 3-4 napig megmosni a fogát. Ennyi.
11 hósan belázasodott, hasmenése volt, dokit hívtam aki megállapította, hogy 6 foga jön egyszerre.
Elég szar 2 nap volt. De csak ennyi.
Ha tudom, hogy bújik a foga, akkor lefekvés előtt adok neki Panadolt.
Nekünk durva heteink voltak. Nem alvás se éjjel se nappal, állandó sírás, nyüszögés, méltatlankodás. Ez volt a két felső foggal, azok voltak a 3. és a 4. és ez volt most a 4 őrlővel, egyszerre bújt mind a 4.
Nekönk nem használt semmi, hiába kapott nurofent, ugyanúgy felkelt éjjel és nem aludt. Most azért már megmondja, hogy fáj (ana, au au au) így kicsit könnyebb, tudom, hogy miért nyügi és megpróbálok mindent bevetni, hogy csillapítsam a fájdalmát. Eddig sikertelenül.
17 hónapos kislány anyukája
2. vagyok,
most jön a babám 4 szemfoga (megint) egyszerre.
15 hónapos.
12 foga van és egy szemfog már kibújt.
Elég nyöszörgős, fájdalmasan néha felsír, de szerencsére alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!