Belefér egy jó kapcsolatba hogy a férfi minden hétvégén kocsmázik? És ha pici baba is van már?
7 hónapos terhes vagyok. Párom minden pénteken vagy szombaton elmegy kocsmázni a haverjaival. Mondtam neki, hogyha megszületik a pici, ritkítani kellene ezeket.
Erre azt vágta a fejemhez, hogy ne akarjak házisárkány lenni! Tényleg olyan nagy kérés, hogy kocsmázás helyett inkább a gyerek körül segítsen??
Már régóta eljárogat, de csak heti egyszer. Örülök neki, hogy a sok munka után kikapcsolódik. De szerintem az lenne a normális, ha a pici fia fontosabb lenne, mint a haverjai.
Szia. Magától fog az jönni, ha megszületik a baba.
Már említetted neki, hogy mi az elvárásod, szerintem ne mondd neki túl sűrűn, mert tudod a tiltott gyümölcs hatása. Nehogy az legyen, hogy tiltva van és azért akar majd állandóan eljárni.
Ha megszületik a baba és szeret benneteket, akkor automatikusan ritkulni fognak ezek a bulik. Bár nyilván akkor is lesz rá igénye, amit eddig is elfogadtál, de már ritkábban.
Sok sikert hozzá.
Én eleve nem mentem volna olyan emberhez, aki minden hétvégén kocsmázik - mert ez egyenesen az alkoholiznmushioz vezet, annak az elsö fokozata.
Gyereket végképp nem vállaltam volna.
Egyáltán nem tartom normálisnak, ha bárki rendszeresen kocsmázik - mindegy, hogy férfi vagy nö.
DE TE választottad ezt az embert, megváltoztatni nem tudod, ha sokat szövegelesz, akkor vagy ott hagy a gyerekkel, vagy MINDEN nap fog kocsmázni.
Igen, neki is jár, tudom, és örülk hogy ki tud kapcsolódni.
De reggeltől estig dolgozik, és én örülnék pénteken vagy szombaton annak a néhány órácskának, ha hármasban töltenénk, nem külön.
szerintem ha csak egy nap,és csak 2-3sör,akkor nem baj!gondolom úgyis csak este felé megy el!addigra (jobb esetben) a pici alszik!és gondolom nem reggelig mulatozik!
belefér,véleményem szerint!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!