Belefér egy jó kapcsolatba hogy a férfi minden hétvégén kocsmázik? És ha pici baba is van már?
7 hónapos terhes vagyok. Párom minden pénteken vagy szombaton elmegy kocsmázni a haverjaival. Mondtam neki, hogyha megszületik a pici, ritkítani kellene ezeket.
Erre azt vágta a fejemhez, hogy ne akarjak házisárkány lenni! Tényleg olyan nagy kérés, hogy kocsmázás helyett inkább a gyerek körül segítsen??
Már régóta eljárogat, de csak heti egyszer. Örülök neki, hogy a sok munka után kikapcsolódik. De szerintem az lenne a normális, ha a pici fia fontosabb lenne, mint a haverjai.
A kocsmázás nem a legüdvözítőbb szórakozás. Könnyen elfajulhat. Ha annyira akar haverozni, hetente egyszer választhatna más barátkozási formát /pld. sport, stb/ is. Persze aki akar, mindig talál mentséget az italozásra. Eggyel több oka lesz, ha megszületik a kisfia.
Hamost nem áééitod magad mellé, egyre nehezebb lesz.
szerintem a férjednek van igaza.... miért sok az a heti egyszer???
gondolom a maradék hat estét együtt töltitek.
ha van gyerek ha nincs, heti egyszer ha kimozdul a haverjaival, szerintem az igazán elfogadható és abszolút nem nagy baj. kell neki is a kikapcsolódás.
csak majd figyelj arra, hogy a pici babával is, remélem neked is lesz szabad időd magadra, akkor majd ő vigyázhat a gyerekre :-)
és persze idő kell arra is, hogy együtt neveljétek a gyereket de arra is, amit kettesben együtt töltsétek.
nem
kösz nem, Apám is alkoholista. ha ezt csinálná a férjem, mehetne útjára. egy rokontól is elég ezt tűrni
09:41 miért ne? azért mert anya lesz, neki is jár a szabadidő és a kikapcsolódás, pl barátnőkkel beülni valahova, az ilyen programok hasznosak.
heti 168 órából mondjuk 164-et a családdal van, 3-4órát meg barátnőzik, vagy elmegy egy kiállításra, vagy sportolni, satöbbi, miért ne?? ettől nem lesz rosszabb anya!! sőt, néha felfrissíti magát így , és türelmesebb, lazább lesz otthon.
szerintem ezekre a dolgokra szükség van.
A férjnek/férfinek legyen szórakozása, lógjon néha a haverokkal. De a kocsmázás...Eleinte heti 1 nap, aztán kettő, beüt vmi nagy gond, akkor búfelejtő, aztán egyszercsak minden nap.
Egy kocsma minden, csak nem szórakozás.
És igen, ha szereti a párját megértené, hogy abban nincs gond, hogy ő "kikapcsolódik" , csak AHOL teszi. Legyen 3-4 havonta kocsma, és szombatonként pl. menjen el focizni a haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!