Gond lehet ha a gyerekem csak hason alszik?
Ugyanez van nalunk is!!:)) detto 6 hetes a kislanyom. Nekem a korhazban minden orvos a hasonaltatast ajanlotta, merthogy ez a legegeszsegesebb a csipojenek, a gerincenek, az izmainak, csontjainak es a mozgasfejlodesenek is. De azt mondtak, hogy vagy figyelgessem ilyenkor, vagy legzesfigyelo.
Nalunk kulon szobaban van a kisagya, van legzesfigyelonk. De napkozben is csak hason tud aludni, vagy nagyon ritkan oldalt :)
De ejszaka csak hason, kulonben virraszt:)
Egy éves majdnem a fiam, kezdetektől hason alszik, kivéve a kocsiban, babakocsiban :)
Bukásnál pont, hogy hanyatt lehet gond!
Nem fejjel előre alszik a matracon, hanem oldalra fordítja a buksiját, szóval jó nagy butaságot mondott az orvos...
Nekem mindenki azt mondta hogy NE MERJEM hason altatni, mert úristen, ez meg az lesz.
3 hétig küzdöttem, 1.5 óránként kelt éjjel, hulla voltam stb. Napközben mikor le mertem tenni hasra 4!!!órát is aludt egybe. Akkor eldöntöttem hogy légzésfigyelő ide- vagy oda (nincs, elvből) Én hason fogom altatni. Bukás szempontjából pl. ez a legjobb. De a Fiam alig bukott. Akkor is inkább a vállamon :)
Azóta 4hónapos, CSAK hason alszik (babakocsiban nem), és éjjel már csak 1x kel. illetve hajnalban.
Ki kell tapasztalni mi a jó nekik!
Hát,nagyon örülök hogy ezt írtátok. Legszebb az egészben, hogy nem is első gyerek. A 4 éves fiamnál még "megengedett" volt a hason altatás...
Annyi mindenben más állásponton vannak most.
Na mindegy,van légzésfigyelőnk, ha a picinek így jó,akkor alszik hason.
Nemsoká 6 hónaposak leszünk.
Hason alszunk.Oldalra fordítja ugyebár a fejét,nem a matracba
A klininán tették így először,mert erős egészséges és ÍGY A LEGBIZTONSÁGOSABB,LEGJOBB....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!