Miért nem alszik napközben a gyerekem? Megőrülök.
Semmilyen altatás nem válik be. Hiába fáradt, ágyba teszem, vagy babakocsiba tökmindegy, nem alszik. Helyette piszkálja a körülötte lévő dolgokat, cumit kiköpi.
9 hónapos.
Sógornőm a cumit mézbe mártja és attól el is alszik a baba! :) Próbáld ki,hátha nektek is bejön!
Vedd onnan a játékokat meg a cuccokat,mert lehet így csak arra összpontosít... :)
MÉZET??!! alap, hogy 1 éves kor alatt tilos!!
köszi.
Szerinted nem azzal kezdtem, hogy kivettem mindent?
A vázon, rácsokon, matracon, lepedőn kívül nincs más. Vagy szerinted azokat is vegyem ki? (Bontja a lepedőt és görgeti a rácsokat, vagy a fogát köszörüli rajta.)
Nekem édesanyám is mézbe mártotta az alig 1hónapos lányom cumiját. Akkor még nem tudtam hogy ezt elvileg nem szabad,így nem tiltakoztam,mert bevált!
Szerencsére baja nem lett,és a fogai is jók.
Az, hogy alszik-e ekkora baba, szoktatás kérdése. Ki kell alakítani egy rendszert, mondhatni szertartásszerűen végezni az altatást. Ennyi idős korában a fiam még 2x 1 órát aludt.
Nagyokosoknak:
Mézet 1 éves kor alatt semmiképpen ne adjunk, mert halálos botulizmus fertőzést okozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!