Altatás kiságyban napközben. Ti hogyan csináljátok?
Nincs varázs ües erre.
Egyszerüen bele rakod és ennyi.
Meg kell fontolni, hogy biztos álmos-e, nem éhes, nem fázik stb...
èn bele raktam, habár 9 hós koráig vissza vissza téröen ringattam,de aztán maga is kérte za ágyban alvást.
Kb ekkora volt a fiam amikor szinte sehogy nem ment az alvás... előtte/utána semmi gond nem volt aludt magától...
rájöttem, hogy azért nem alszik, mert minden más érdekesebb az alvásnál. Teljesen sötétet nem tudtam csinálni, így fogtam, bementünk a fürdőszobába (lakótelepi ablaktalan, töksötét) természetesen lekapcsolt villannyal. Ringattam kb 5 percig, lassan éreztem, hogy már majdnem alszik és bevittem az ágyába. Akkor már félálomban volt és nem nézelődött... Kb 10-11 hónapos koráig csináltuk ezt, ha annyira nem tudott elaludni, pedig látszott, hogy mennyire fáradt. Ezt nem úgy kell érteni, hogy minden altatáskor, hanem úgy hetente kb. 1-2 alkalommal. Utána már elég volt, ha simogattam a hátát egy kicsit, most pedig csak beteszem az ágyába, megkapja a cumiját (csak alváshoz kell neki) és alszik magától.
Kitartás, minden gyereknek vannak hasonló időszakai, de rájönnek hogy aludni igenis jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!