Ti hogy csináljátok?
Külön alvós ruha, benti ruha, játszótéri ruha és elmenős ruha?
Mindez egy napra sűrítve? Másnap mindenből tiszta gönc?
Túlbonyolítom? :(

Én félreteszem a homokos, leporolt nacit a másnapi játszótérre is. Amúgy itthonra tisztát kap. De mi általában 4-szer ruhát cserélünk, mert olyan sokat iszik, hogy mindig átpisili a pelust, és átázik a ruci. Plusz az alvós ruha is pisil lesz, így egyszer ezt is cseréljük éjjel.
A gyerekre sokkal többet mosok, mint kettőnk ruháira. Heti három mosógép mosás megtelik a gyerek ruhákkal. Pedig még csak 11 hós lesz.

Reggel felkel, kap benti ruhát. Ha kimegyünk, lecserélem a nadrágot, adok rá egy vastagabb pulcsit. Ha be jövünk ebédelni,akkor vissza a benti naci. Ha nem vettem le a vastag pulcsit, akkor a felsoje jó eséllyel tiszta, igy ez marad, ha nem, akkor csere. Alvashoz a benti ruha marad. Utana ha felkel, és megint kimegyünk, akkor vissza a délelőtti ruha.
Ha vásárolni megyünk, akkor viszont teljes csere, oda nem viszem a jatszos homokos ruhában.
Este megnézem, mi az, ami meg maradhat másnapra, a többi szennyes.

Fürdés után tiszta body. Pizsama rugdalózót hetente kettőt használ el. Reggel itthoni ruha,amiben mászhat,ez kicsit bolyhos stb.,amit nem sajnálok. Ha elmegyünk itthonról,csinibe öltöztetem. Mivel még nem nagyon bandázik a játszin,babakocsiban csücsül,vagy épp a hintában, így nem lesz koszos. Itthon újra ráadom a mászós rucit. Ezek este mennek a szennyesbe a bodyval együtt. Amiben csavarogni voltunk és nem lett koszos,azt ráadom még egyszer.
10 hós lányka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!