Ti hogy csináljátok? Hajnali etetéskor a tápszerhez a vizet hajnalban forraljátok fel, vagy este már a vizet felforraljátok és hajnalban csak mikróban felmelegítitek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 16:39
1/7 anonim válasza:
Ha hajnalban forralnám akkor a babám tuti éhen halna mire kihűl :)) Tehát este forralom és hajnalban melegítem mikróban.
2/7 anonim válasza:
Én lefekvés előtt megcsinálom a tápszert hűtőbe teszem, és mikor felkel akkor egy picit rámelegítek. Napközben mindig frisset csinálok.
3/7 anonim válasza:
Forrald este, hagyd kicsit hűlni és tedd termoszba.
4/7 anonim válasza:
Este forraltam, bele a cumisüvegbe, rá rendesen a cumi. A tápszert ugyanígy kimértem és egy aventos pohárban lezártam. éjjel csak melegíteni kellett a mikroban és összekavarni. Még lámpát sem kapcsoltam soha. Most már nagyobb, így este megiszik egy üveg tápszert és alszik reggelig. De egy fél adagot mindig ugyanígy elkészítek.
5/7 anonim válasza:
Én este megcsináltam a tápit, lehűtöttem és betettem a hűtőbe. Hajnalban csak megmelegítettem a mikroban és már ehette is. Két gyereknél csináltam és soha semmi bajuk nem lett. NAppal természetesen frissen csináltam mindig.
6/7 anonim válasza:
Cumisüvegmelegítőn van melegentartó funkció!
Este beleteszem a cumisüveget, amiben csak vízben és a kövtekező etetésig felmelegíti amennyire kell, és úgy is tartja. Éjjel csak beledobom a tápszert és kész!
7/7 anonim válasza:
Babavizet/ásványvizet használok ami forralás nélkül adható, így csak kicsit meglangyítom úgy kapja a tápszert. Próbáltam a cumi melegítőt is kész tápszerrel, de kész örökké valóság volt mire megmelegedett, addig a babám meg csak sírt, sírt, úgyhogy marad az ásványvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!