Miért viselkedik igy a 6hetes kisbabám midnen áldott este?
van hogy du. 4től nem alszik 10-11ig.
csak nyüglődik, semmi sehogy sem jó.főleg este fürcsi után indul be... ha kézbe van, ha leteszem csak sirdogál (de nem az a fájdalmas sirás), nyüglődik, fötör-teper....rettentő fárasztó (főleg h van egy 2éves nagytesó is). aztán egyszer csak kb beául annyira fáradt már.cicizik is közben össze vissza, rásziv párat, sir tovább, kb 8-10,11ig folyton cicin van.gondoltam h éhes, csináltam tápszert, de nem evett belőle kb semmit.. tudok valamit tenni hogy ne igy legyen?
Szerintem már túl van pörögve és nagyon fáradt!Éhesnek azért nem tippelném mert írod,hogy tápszer nem kell neki!meg hogy a ciciden is csak szív párat...teht nyugtattja magát nem éhes!
Az én babám ebben a korban 1 óra fent lét után elálmosodott!Jól írja az első válaszoló hogy 1-2 ásítás után vidd el aludni de teremts neki nyugodt körülményeket(nagytesó ne szaladgáljon,játszon,hangoskodjon körülötte ha ez megoldható)Az én babámra is annyira kellett figyelni,hogy mikor fárad mert ha átesett a holtponton akkor már a túlpörgéstől nemtudott elaludni!
Én még 4 után letenném egy rövidke alvásra az esti alvás előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!