A haverom furan viselkedik. Szereti a maganyt. Denevereket rajzol. Titkolozik. Kimondottan csak este jon fel msnre. (? )
Ez már vámpíri? Na ne...
Figyelj...sokan szeretik a magányt...a denevéreket én is szeretem az egyik kedvenc állatom én is rajzolok és fűzök gyöngyből...
Én is sokat titkolózok mások elött...és van is mit eltitkolni az ismerettségikörömben, ugynais a barátikörömben van egy srác aki velem oszt meg bizonyos dolgokat, pl hogy prostítúcióra kényszerítették...
ezt mindenki elől titkolom...és vannak egyéb dolgok is...
és én is este játok msn-re...főleg mert évközben estig óráim vannak...most nyáron meg kinn vagoyk...
am butaság, ha vámpír lenne épp hogy napközben lenne msn-en mert akkor be van zárva a lakásba ahogy az élők meg éjjel járnak fel:P
nem vámpír, ne aggódj.
Ha léteznek is vámpírok, nem olyanok, amilyeneknek a mostani filmek, könyvek mutatják őket, egy teljesen más faj, ami nem váloztatná vámpírrá a kaját, mert egy tiniember felesleges kockázatot jelent. Ha meg ilyen jeleket mutatna vámpírként, pikkpakk jönne Van Hellsing és.. érted :)
depresszióra gyanakszom, szerintem elfelejtette mi az, aminek örült régen, és próbál unottan kapaszkodni valamibe, ami a sötét hangulatára illik. biztos régen is kedvelte a vámpír sztorikat, most meg akar élni egyet, akár életuntságból, akár csak valami más okból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!