A haverom furan viselkedik. Szereti a maganyt. Denevereket rajzol. Titkolozik. Kimondottan csak este jon fel msnre. (? )
Figyelt kérdés
Lehet,hogy vampir?2010. aug. 17. 22:22
11/18 <b>Chuck Norris</b> válasza:
ezek rám is illenek és hát.......
vámpír vagyok.
12/18 anonim válasza:
nem alszanak :) tökéletesen halottak, és csak naplemente után lesz aktív az őket mozgató mágia
13/18 anonim válasza:
éjszakai szobavámpír. nagyon ritka betegség. először még csak nappal kerüli az embereket, később már éjszaka feljön msn-re. majd amikor nem számítassz rá rád is ír. ilyenkor ne írj vissza neki mert kifigyeli hogy ébren vagy-e és ha nem átjön és kiszivja a véred. botsanawabol jött ez a betegség a leprával együtt szoval lehet hogy nem lesz meg az állkapcsa.
14/18 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom.Meg nem talalkoztam vele,de a kepei mind sotetbe vannak keszitve es igy is van amelyiken napszemuveget visel :S.
2010. aug. 18. 21:38
15/18 A kérdező kommentje:
Jah es a vert is szereti.Mondtam neki,hogy veletlenul elharaptam a szamat es most verzik.O meg azt,hogy lenyalogatna :S.
2010. aug. 21. 08:25
16/18 anonim válasza:
:D:D:D
ez nem kétség
tényleg vámpír
17/18 <b>Chuck Norris</b> válasza:
Van 1 jó vámpírírtó ismerősöm, ha érdekel írj 1 privit és megadom az elérhetőségeit.
18/18 anonim válasza:
persze vámpír csakis,mi lás lenne
a vámpírizmus csak egy hitt világ,ami akkor jelenik meg amikkor az illető nem tud magával már mit kezdeni, és vámpírok kizárólak legendákban élnek.
Depresszió maximum, de nem vámpír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!