Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A haverom furan viselkedik....

A haverom furan viselkedik. Szereti a maganyt. Denevereket rajzol. Titkolozik. Kimondottan csak este jon fel msnre. (? )

Figyelt kérdés
Lehet,hogy vampir?
2010. aug. 17. 22:22
1 2
 11/18 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
65%

ezek rám is illenek és hát.......

vámpír vagyok.

2010. aug. 18. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
nem alszanak :) tökéletesen halottak, és csak naplemente után lesz aktív az őket mozgató mágia
2010. aug. 18. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
éjszakai szobavámpír. nagyon ritka betegség. először még csak nappal kerüli az embereket, később már éjszaka feljön msn-re. majd amikor nem számítassz rá rád is ír. ilyenkor ne írj vissza neki mert kifigyeli hogy ébren vagy-e és ha nem átjön és kiszivja a véred. botsanawabol jött ez a betegség a leprával együtt szoval lehet hogy nem lesz meg az állkapcsa.
2010. aug. 18. 15:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom.Meg nem talalkoztam vele,de a kepei mind sotetbe vannak keszitve es igy is van amelyiken napszemuveget visel :S.
2010. aug. 18. 21:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Jah es a vert is szereti.Mondtam neki,hogy veletlenul elharaptam a szamat es most verzik.O meg azt,hogy lenyalogatna :S.
2010. aug. 21. 08:25
 16/18 anonim ***** válasza:

:D:D:D

ez nem kétség

tényleg vámpír

2010. aug. 21. 17:48
 17/18 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
Van 1 jó vámpírírtó ismerősöm, ha érdekel írj 1 privit és megadom az elérhetőségeit.
2010. aug. 21. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:

persze vámpír csakis,mi lás lenne

a vámpírizmus csak egy hitt világ,ami akkor jelenik meg amikkor az illető nem tud magával már mit kezdeni, és vámpírok kizárólak legendákban élnek.

Depresszió maximum, de nem vámpír.

2010. aug. 22. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!