Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok olyan pelenkát...

Tudnátok olyan pelenkát ajánlani 4 hónapos anyatejes babámnak, ami kibírja este 9-től reggel kb.8-ig?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 10:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi DM-s Babalove-ot használunk. Nem folyik ki, nem üti ki a popsiját.
2012. ápr. 14. 10:32
 2/16 anonim ***** válasza:

Hát a pelenkák testsúly kg-ra vannak.

Ilyen hosszan alszik a babád?

Éjjel nem pelenkázunk, de azért késő este még lehet, ha nagyon kell.

Próbálj eggyel nagyobb méretet, mint ami való a babára, hátha kibírja.

Amúgy a vizeletet tartaniuk kell, független, hogy anyatejes vagy más.

A Pampers szerintem jól bírja. Az én babám 8 hónapos, és egy tonnát pisil, mert sokat iszik, és a pelus bírja.

2012. ápr. 14. 10:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Felkel 5 körül,de tisztába tevéskor annyira felbolydul,hogy nehezen tud visszaaludni.Az enyém is sokat pisil.
2012. ápr. 14. 10:44
 4/16 anonim ***** válasza:
Babylove, az a jó aminek van hátul még egy extra gumi része. Szerintem ne vegyél nagyobbat, mint ami a babádra jó, mert akkor tuti kifolyik minden.
2012. ápr. 14. 10:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a Pampers Activ Baby pelus vált be. A többi (Lidl,Aldi,DM,Tesco,Cora saját márkásak,Huggies, stb...)használatakor reggelre borzasztó pisi szagú volt a babám. Nálunk nem fojt ki, szerencsére. A Pampers bírja este8-reggel 6-7ig, amikor ébred.
2012. ápr. 14. 10:56
 6/16 anonim ***** válasza:
nekem mindegyik gyereknél más volt jó. A két lányomnál a huggies, a fiamnál pampers
2012. ápr. 14. 11:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Pampers premium care es az active baby is kibirja. valoban kerdes, hogy mekkora.

Mi harmast hasznalunk, a kislanyom 6,5 kg, 4 honapos. A combja eleg husis, de nem szoritja soha.

2012. ápr. 14. 11:55
 8/16 anonim ***** válasza:
Én éjszakára Tesco zöld essentials-t adok rá mindig és kibírja,nem ázik át.
2012. ápr. 14. 12:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Pampers jó nekünk.Este fél 8-tól reggel 7-ig alszik a lányom.Nem ázott át eddig.
2012. ápr. 14. 12:29
 10/16 anonim ***** válasza:
nekem a pampers activ baby vált be.(még csak 9,3kg de az 5-t használjuk)mert este 8tól reggel 9ig alszik,úgyhogy tuti nem keltem fel peluscsere miatt.:)))
2012. ápr. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!