Mikortól nem tápszereztek reggel, este sem már? És akkor mit fog enni?
Első vagyok. Sajnos nem kéri, én örültem volna, ha még jó darabig megmarad. Ez nekem külön problémát okoz, mert a tejallergiája miatt nem tudok tejes ételeket sem adni. Most gyerekeknek való müzlivel kapja a tápszerét, de nagyon kevés így is a tápszer bevitele.
Reggelire müzli, májkrémes vagy sonkás kenyér, bundás kenyér, rántotta, vacsorára mi főtt ételt eszünk, ha eheti azt, akkor abból eszik, ha nem, hasonló a reggelihez, csak nem az, amit reggel is evett.
A lanyom 8 honaposan leszokott a tapszerrol. Utána 10 honaposan találtam egyet, amit megivott végre, de azt csak este kapta. De nem vacsira, vacsi utan.
Aztán egy évesen elkezdtem bevezetni a tejet, reggeli utan. Aztán mar este is kapta, vacsi utan. Így most reggeli utan lecsúszik 100-120 ml, meg este lefekvés elott meg 250 ml. De előtte fel 7 körül vacsizik rendesen, normális kaját. Szóval a reggeli-esti tapszert nem kell elhagyni, csak át kell alakítani kicsit az étkezéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!