Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól nem tápszereztek...

Mikortól nem tápszereztek reggel, este sem már? És akkor mit fog enni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
1 éves, és már csak nagyon ritkán fogadja el a tápszert reggel-este. 1-2 hete találta ezt ki (nem adhatok tejet sem vagy más tápszert, mert tejallergiás). Rendesen reggelizik és vacsorázik kb. 9 hónapos korától, reggeli előtt és vacsora után volt még tápszer.
2012. márc. 28. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyobbik lányom olyan 2 éves volt amikor átszokott a tápszerről a tejre (tejallergia gyanúja miatt ilyen sokára) Utána 3 éves koráig tejet ivott lefekvés előtt. Néha még most is megkívánja. A kicsi 1.5 éves reményeim szerint ő is 2 éves korára átszokik a tejre. De ha ennyi idősen már nem isznak semmit vacsira az sem baj, esznek eleget napközben.
2012. márc. 28. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Első! Ő nem kérte, vagy egyszerűen átszoktattad? és akkor mit adtál? tejpépet vagy főzeléket?
2012. márc. 28. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Sajnos nem kéri, én örültem volna, ha még jó darabig megmarad. Ez nekem külön problémát okoz, mert a tejallergiája miatt nem tudok tejes ételeket sem adni. Most gyerekeknek való müzlivel kapja a tápszerét, de nagyon kevés így is a tápszer bevitele.

Reggelire müzli, májkrémes vagy sonkás kenyér, bundás kenyér, rántotta, vacsorára mi főtt ételt eszünk, ha eheti azt, akkor abból eszik, ha nem, hasonló a reggelihez, csak nem az, amit reggel is evett.

2012. márc. 28. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:

A lanyom 8 honaposan leszokott a tapszerrol. Utána 10 honaposan találtam egyet, amit megivott végre, de azt csak este kapta. De nem vacsira, vacsi utan.

Aztán egy évesen elkezdtem bevezetni a tejet, reggeli utan. Aztán mar este is kapta, vacsi utan. Így most reggeli utan lecsúszik 100-120 ml, meg este lefekvés elott meg 250 ml. De előtte fel 7 körül vacsizik rendesen, normális kaját. Szóval a reggeli-esti tapszert nem kell elhagyni, csak át kell alakítani kicsit az étkezéseket.

2012. márc. 28. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
1éves korától felesben kapott tejet és tápszert keverve,míg a tápszer el nem fogyott,most már csak tej reggel,utána kis reggeli,este csak tej.
2012. márc. 28. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Most 8 hós lesz és egyre kevesebb tápi eszik. ezért kérdezetm. köszi
2012. márc. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!