Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Este 8-tól reggel 8ig alszik...

Este 8-tól reggel 8ig alszik 3 honapós babám. Fel kellene vegyem, nem sok ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
örülj neki,hogy ilyen szerencsés vagy! az enyém 1éves lesz és még mindig felébred többszőr is! teljesen normális,hogy 12órát alszik.
2012. márc. 28. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem,ne keltsd fel,örülj hogy alszik és te is pihenj... :) Ha éhes lesz,hidd el szólni fog.Az enyém is 3 hónaposan aludta át először az éjszakát,most 13 hónapos és jó alvó azóta is. :)
2012. márc. 28. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
A kisbabák szervezete 6 hetes korban már érett arra, hogy átaludja az éjszakát, ha nem jelentkezik semmilyen szükséglete (éhes, szomjas, fázik, melege van). Én hagynám aludni, de amikor felébredek éjjel, mindig ránéznék, hogy minden rendben van-e vele. Nem tudom te milyen alvó vagy, én elég éberen alszom, többek közt azért is, mert nekem már 20 hónapos lesz a kislányom, de még mindig többször ébred éjjel, 3-4 átaludt éjszakánk volt eddig. (Ettől függetlenül nem tartom rossz alvónak, már hozzászokott a szerveztem ehhez a ritmushoz.)
2012. márc. 28. 12:09
 4/10 Bogyo110 ***** válasza:
Ne hogy felébreszd had aludjon az én kislányom 6 hetes kora óta alussza át az éjszakákat sose ébresztettem fel ha nem tetszik neki valami ugy iy felkel magától is !Örülj neki hogy ilyen aranyos rendes babád van !
2012. márc. 28. 12:55
 5/10 anonim ***** válasza:
NEHOGY!!én 1,5 évesem még soha nem aludt ennyit!Örülj neki és pihenj, ha valami baja van úgyis ébred:)
2012. márc. 28. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
jajj, én dehogy kelteném. jajj de jó neked
2012. márc. 28. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Hú, de irigyellek! Fel ne ébreszd! Ha éhes lenne, felébredne, ne aggódj.
2012. márc. 28. 13:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is sokszor rá szoktam nézni.
2012. márc. 28. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne ébreszd fel, szerintem sem. Az én lányom 2 hetes kora óta alszik este 7-től reggel 9-ig, most már mindjárt 11 hós, kéthavonta egyszer kell bemenni hozzá éjszaka, és 7-ből 5-ször este 7-től reggel 10-11-ig is alszik egy huzamban. Sosem ébresztettem éjszaka, azóta is jó alvó.
2012. márc. 28. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
én örülök ha nem fél5- 5kor hanem 6kor ébred. álmodni se merek róla hogy 9ig alszik
2012. márc. 28. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!