3 hónapos babámnak nagyon száraz a bőre pedig reggel-este kenem a fürdetőkenőccsel? Már kipróbáltuk cremor aquosus-t is, de nem használt? Javaslatokat várnék.
Nekünk gyógyszertári testápoló krém nem vált be. Amik nekünk használtak (nagyon száraz volt a babám bőre hetekig miután hazahoztuk a kórházból): bepanthen (kórházban javasolta a gyerekorvos), fürdetés előtti teljes test beolajozása (babylove ultra sensitive babaolaj), és a baba hypoallergén testápolója. Nekünk mind a három bevált de talán a bepanthen a legjobb, az hozta teljesen helyre a bőrét, azóta is ezzel kenem be ha látom hogy kezd kiszáradni a bőre.
3,5 hónapos baba anyukája
Esetleg probald ki az olivaolajat, ha van otthon.
Mi kulfoldon elunk, itt nincs gyogyszertari furdetokenocs, viszont babaknak a drogeriasat sem ajanljak.
Olivaolajat kellett ontenem a furdovizukbe, amikor meg picik voltak. Nagyon-nagyon jol hidratal, en azota is hasznalom magamon is erre a celra. Csak keves kell a vizbe, de pont annyi marad a boren amennyi kell, nem tobb, nem kevesebb.
A masodik babanal kaptunk egy doboz gyogyszertari furdetot is, kiprobaltam, de nekem meg sem kozelitette az olivaolajos puhasagot.
A gyógyszertári fürdető, testápolóként is használható. Az ekcémás lányomnak a bőrgyógyász ajánlotta, és a szteroidos kenőcsöt is ezzel hígítjuk. Sőt, én is használom ha kijön az ekcémám.
Kérdező. A babénak van nagyon jó testápolója, esetleg próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!