Mikortól vezessem be a tejet így, hogy reggel és este is 200-240 ml tápszert eszik a babám?
Csapvizet amikor akarod,de mindig jobb a baba víz vagy a forralt.A tejet?házi vagy bolti tejet?mivel evett már tejterméket így napközben adhatsz neki attól,hogy reggel kap tápszert,mi így szoktattuk át tápszerről tejre-kakaóra,és ebben a korban a tápszert is reggeli és vacsora mellé kell kínálni,nem csak odaadni.Kis falatkákat készítesz és mellé tápszer vagy tej.
A házi tejet viszont én nem adnék neki én lányom 17hós és még nem kapott,tudom lehet-kell forralni de NEM.Itt nálunk 1-kisfiú befulladt a házi tejtől pedig nem allergiás,nem asztmás hamar kapott ennyi.
De ha nem próbálod meg, nem tudhatod. :)
Az 50 ml tej után meg kaphat még 150 ml tápszert is. Aztán 100-100. De majd meglátod, mennyire jön be neki.
Ja, amúgy nekem a gyerekorvos mondta, hogy ha nem issza a tejet, akkor maradjunk a tejitalnál, az is jó neki. Én most vettem Hipp tejitalt (folyékony, nem por állagú), ez ízlik neki.
Most azért szüneteltetem a tejet, mert nem aludt éjjelente, arra gyanakodtam, fáj a hasa a tejtől. De így sem alszik... Szóval a tejjel nincs baj.
Meg én vettem Nestlé vaníliás ízesítő port, a reggeli tejbe azt teszek, és imádja a lányom. Van ebből kakaós is, de ő nem szereti a csokis/kakaós dolgokat. Fura gyerkőc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!