3 hónapos babámnak nagyon száraz a bőre pedig reggel-este kenem a fürdetőkenőccsel? Már kipróbáltuk cremor aquosus-t is, de nem használt? Javaslatokat várnék.
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 12:57
11/13 anonim válasza:
Kedves 77%-os!
Ne háborogjál már fölöslegesen. Most hiába jó testápoló a gyógyszertári fürdető, és lehet, hogy nektek tökéletesen bevált, de úgy néz ki, hogy a kérdezőnek nem, sőt lehet, hogy tényleg csak rontott rajta. Ha annyira használna nem lenne nagyon száraz a baba bőre napi 2-szeri használat mellett.
12/13 anonim válasza:
Ezért javasoltam neki a babé testápolót, ami esetleg jó lehet. Erre lepontoztak. Aki meg azt írta hogy ugyan mit képzel hogy a fürdetőt testápolónak gondolja, azt fel. Hogy is van ez?
13/13 anonim válasza:
13:48-as vagyok. Még egy ami nekünk bevált (múltkor azért nem írtam meg, mert aznap este próbáltuk először), már nem gyógyszertári fürdetővel fürdetjük kislányunk, mert elfogyott és a védőnőnk javasolt egy szappant amit a DM-ben lehet kapni és ugyanolyan jó szerinte mint a gyógyszertári fürdető (hátha nektek ez jobban beválna). A szappan neve: Dalli utánzsírzós szappan (fontos hogy utánzsírzós legyen mert állítólag két fajtája van és a másik kifejezetten szárít). Nekünk nagyon puha lett babánk bőre tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!