Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok olyan pelenkát...

Tudnátok olyan pelenkát ajánlani 4 hónapos anyatejes babámnak, ami kibírja este 9-től reggel kb.8-ig?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pampers active baby vált be. este 8-tól reggel 8-ig bírja és nem pisi szagú a babám bőre.
2012. ápr. 14. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Pamperst használunk (premium care), nekünk sose ázott át(ő is átalussza az éjjelt), ha kakilt sem, csak jó nagy puttonnyal ébredt :)

A fiam is 4 hónapos, anyatejes.

2012. ápr. 14. 14:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi Babylove-ot használunk ez jobban bevált mint a Pampers Active Baby.(az már volt,hogy reggelre kicsit átnedvesedett)Nem tudom a babád hány kiló,de a lányom 4 hónaposan már 4-es méretű pelenkát hordott,akkor volt 7775g.
2012. ápr. 14. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Akármilyen hihetetlenül is hangzik, a Tesco-s a legjobb. Próbáltunk Pamperst, Liberót, mindent, de csak az olcsóbbik fajta, igénytelen fehér csomagolású, "gagyi" Tesco pelus a legjobb. Abból még sosem folyt ki egy csepp sem.
2012. ápr. 14. 15:03
 15/16 anonim ***** válasza:

én a mosható pelenkát ajánlanám, ha máskorra nem, éjszakára.

az én lányom volt, hogy két pamperst elepisilt éjjel, amikor átálltunk mosható pelusra, ő is kis vízmű, volt, hogy reggel legmértem és majdnem másfél liter volt összesen!!!

mi Pop-in bamuszbetétes pelenkát használunk plusz éjszakai betéttel, ez rengeteget bír, a www.tarka-barka.hu oldalról vettük.

2012. ápr. 14. 16:19
 16/16 anonim ***** válasza:
nekünk 1/2 8 tól reggel 9-10-ig pampers van!már 10 hónapos a leányzó,vacsi után 10kor még szopik és van,h. éjjel teázik is.eddig még sosem ázott át.Én +vok elégedve ezzel a pelussal.
2012. ápr. 14. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!