Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik napközben a...

Miért nem alszik napközben a gyerekem? Megőrülök.

Figyelt kérdés

Semmilyen altatás nem válik be. Hiába fáradt, ágyba teszem, vagy babakocsiba tökmindegy, nem alszik. Helyette piszkálja a körülötte lévő dolgokat, cumit kiköpi.

9 hónapos.

2012. máj. 21. 17:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%
Én adtam,semmi baja nem lett tőle.És én is kaptam annak idején. Persze hihető, 1év és 1hetesen hirtelen átvált az ember szervezete és már jöhet a botulizmus meg a méz de egy héttel előtte még halálos...
2012. máj. 21. 21:13
 12/29 anonim ***** válasza:
18%

Persze,így is van,1 év 1 naposan már lehet ám neki adni,hisz már nem 1 éves :D

Nem 2 hónaposan kell azt adni neki...

2012. máj. 21. 21:20
 13/29 anonim ***** válasza:
28%

7-es vagyok.

Komolyan mondom el száll az agyam! Mi olyat írtam amivel megérdemeltem a lepontozást??? Nem azt írtam hogy mártogasd mézbe a gyerek cumiját!

Leírtam hogy nem tudtam hogy nem lehet mézet adni,és szerencsére nem lett baj!

Én is kaptam jóval 1éves korom előtt mézet sőt pár hónaposan tehéntejet,élek és virulok! De ezzel nem azt akarom mondani hogy adjad neki!!!

Amit meg az utolsók írtak van benne valami.

1év előtt 1nappal nem lehet,1évesen lehet. Na ne mááár!!!

2012. máj. 21. 22:16
 14/29 alaszka ***** válasza:
28%
A régi mézet ne hasonlítsuk össze a maival....na. Persze nekünk is adtak kiskorunkban, mint ahogy kolbászt is meg tehéntejet is...de akkor is lehetett volna tőle bajunk. Kérdezőnek: most ilyen kis kiváncsi, mert most fedezi fel a dolgokat maga körül, de lesz ez jobb is nemsoká, egy fokkal. :) 11 hónapos kiscsaj anyukája
2012. máj. 21. 22:26
 15/29 anonim ***** válasza:
14%

"A régi mézet ne hasonlítsuk össze a maival" Ezt magyarázd már el,miben különbözik a "régi méz" a maitól???

Nincs azzal semmi baj ha a kérdező érdeklődik. Én is 1gyerekes anyuka vagyok,és én is érdeklődtem. Igaz a lányom már 2,5éves,de mikor pár hónapos volt én sem tudtam sok mindent,ezért hallgattam anyukámra,anyósomra.

2012. máj. 21. 22:34
 16/29 anonim ***** válasza:
37%

Azzal tényleg semmi baj nincs ha érdeklődik, de pl az egyes válaszára adott reakciója kicsit alpári. Minek kérdez ha a válaszon felháborodik. az ilyen kérdezőket nem tudom megérteni.

"Szerinted nem azzal kezdtem, hogy kivettem mindent?

A vázon, rácsokon, matracon, lepedőn kívül nincs más. Vagy szerinted azokat is vegyem ki? (Bontja a lepedőt és görgeti a rácsokat, vagy a fogát köszörüli rajta.)"

2012. máj. 21. 22:40
 17/29 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos válaszokat a keveseknek.

A többiek meg a méz témával menjenek oda, ahol ezt kérdezik! Én sem követem pontosan a hozzátáplálásos dolgokst (pláne, hogy ahány annyiféle), na de vannak alapok, amit mindenki beismer: pl. méz,tojásfehérje, tehéntej. Ami engem illet, nem próbálkozok ezekkel, hiszen sokkal nagyobb baja lehet belőle, mint a vacak altatási gondom. Aki meg fordítva gondolja, adja a gyereknek, de aztán ne panaszkodjon.

Fura: egész más megoldási lehetőségeket vártam, erre jön ez a méz téma...

2012. máj. 21. 22:45
 18/29 alaszka ***** válasza:
0%
Válaszommal pont a kérdezőt védtem, ha nem tűnt volna fel! Azoknak szólt, akik elkezdték a méz témát, hogy régen is adták, stb.
2012. máj. 21. 22:52
 19/29 A kérdező kommentje:
Tudom. Értékeltem is. Te a kérdésemre reagáltál.
2012. máj. 21. 22:54
 20/29 anonim ***** válasza:
39%

Én is azt mondom az alvás legyen egy rituálé pl ebéd után kis játék, aztán mondjuk miközben keészültök aludni, míg besötétítesz neki berakod a kiságyba énekelj neki, mindig ugyanazt mondd neki mindig ugyanazt, ne hagyd játszani, rendezd el köszönj el és menj ki a szobából. Nyugi én is pont most tesztelem a dolgot az én fiam8 hós délelőtt még alszik de délután nem akar. Így viszont estére hulla. Ha sir menj vissza nyugtasd meg, de ha lehet ne vedd ki a kiságyból. Én először százszor mentem be, nem is aludt, de egy órát felküdt a kiságyban. Kivettem először megnyugtattam aztán vissza. Utána ha már nem üvöltött csak nyöszôrgôtt ki se vettem csak megnyugtattam. Minél többször mentem visza annál kevesebbet beszéltem hozzá max simiztem visszadtam a cumiját. Most egy hét múlva ott tartok hogy kijôvök nem sír de hallom hogy nem alszik, gügyög lefárasztja magát, aztán kb fél órára bealszik. Remélem lesz ez még több is.

Bocs a mézről nem bírom ki hogy ne mondjam el, a nagyapám 84 éves méhész a régi méz, az ugye még házi méz volt tiszta, a mai bolti bolti méznek sokszor a fele sem az... De ez mondjuk más termékkel is így van. Anyukám állandóan párizsit akar adni a babámnak, me hogy meg tudná enni. Az lhet de amiből az készül inkább neki még nem. Szóval papi még a saját mézét sem ajánlja a picinek így én is neki hiszek ebben. És annak ellenére hogy méhész család vagyunk nálunk sokan allergiasok a mézre.

2012. máj. 22. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!