Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem alszik a gyerekem mit...

Nem alszik a gyerekem mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
van egy 5 hónapos fiam éjjel 2-3 óráig nem alszik. délelött csak 10-15 percet és délután is ugyan annyit. éjjel 2 óra után meg óránként felkel és torkaszakadtából elkezd orditani. napközben is ordit sehogy nem jó neki pedig amit tudtam már kipróbáltam és semmi nem vált be. szeretném kérni mások segitségét hátha tudnak olyan dolgot mondani amitől nem ordit a kicsi és alszik éjszaka. előre is köszönöm a segitségeteket.
2012. jan. 19. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Nem lehet, hogy a foga piszkálja, fáj neki, és azért nem alszik, ill sír?
2012. jan. 19. 23:37
 2/3 anonim válasza:
Szia!Nálunk is ugyan ez van én is próbáltam mindent,de semmi és néha már úgy tudnék aludni.
2012. jan. 20. 10:37
 3/3 A kérdező kommentje:
elsö válaszolónak: nem hiszem mert születése óta ez az állapot áll fent és még halvány fényét sem látom változásnak pedig már majdnem mindent kipróbáltam.
2012. jan. 20. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!