Picihasim kérdése:
Nem alszik a gyerekem éjjel, pedig 6 hós. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A lányom 6 hónapos és még mindig felkel 3-4-szer éjjel is, nappal is 3-szor alszik 30 percet. Kicsit már fáradt vagyok. Anyatejes és éjjel is párat szív a ciciből és alszik tovább.
Vizet már próbáltam adni éjjel, most cumisüvegből adom neki éjjel a tejet, hátha leszokik a ciciről, mert nem igazán éhes, mert kettőt szív és annyi.
2010. szept. 23. 15:25
1/4 anonim válasza:
Az én lányom is ennyi idős és nekem is ez a problémám, sőt van, hogy nappal csak kétszer fél órát alszik. Lehet a foga, vagy nem tudom de én is kikészültem pont ma:(alig élek és mellette van még egy 2 évesem is. Én is várom a válaszokat
2/4 anonim válasza:
Mi is kelünk 3-4-szer 6 hós kisfiammal. Most jött ki 2 fogunk a héten, de a helyzet azóta sem jobb, igaz most meg taknyos és valószínűleg azért nem tud aludni. Mi nem eszünk, igaz ő már tápszeres, de megkapja a cumiját és alszik tovább. Ennek ellenére nagyon fárasztó hogy ennyit kell hozzá kelni. Én is hulla vagyok, meg van egy tesó is,aki néha felébred a sírásra. Én már sajnos nem hiszem, hogy lesz ettől jobb, szerintem egy idő után megszokják, hogy kelnek, és így marad egy jó ideig. Bocsi, de okos választ én sem tudok adni, de már reménykedni sem, hogy egyszer reggelig aludhatok...
3/4 A kérdező kommentje:
Együtt érzek veletek. Tudom milyen. Bezzeg most csak 5-kor kelt fel először.
Én teát adtam már neki éjjel, megetettem lefekvés előtt...vizet adtam neki. Homeopátiáztunk, de semmi. Egyszerűen kel és kész.
Remélem majd elmúlik, mert a doki szerint egy ekkora lánynak már nem kellene kelnie.
2010. szept. 24. 07:31
4/4 A kérdező kommentje:
Változott valamit az alvásotok? 7 hós lesz hétfőn és még mindig kel :S éjjel.
2010. okt. 23. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!