Meddig forraltátok babátoknak a tejet?
Szomszédasszonyom csak 1 hónaig forralta, és mivel nem volt gond a kicsivel, utána már csak melegítve atta a tejet. Nekem ez tűnt "normálisnak"
Lányom már másfél hónapja tejezik cici helyett, és elég macera a tejforralás, hogy időben meglegyen, de ki is hüljön...gondoltam már csak melegítem, de megkérdeztem a védőnőt, aki azt mondta, hogy sokáig kell forralni, nem elég a melegítés. Ő otthon még a 7 éves fiúnak is forralják...
Mi laktózmentes tejet iszunk, mert a sima tejtermékekre érzékeny.
Ki hogy szokta?
Ha ezek sem meggyőzőek, akkor nem tudom érdemes e itt írogatnom,nekem mindegy, hogy más mivel eteti és itatja a babáját, az ő felelőssége, de az én babám csak tartósítószermentes ételeket eszik persze csak 3 éves koráig, mert az óvódában nem én főzök sajnos.És maximum csak rántásba teszek tejet, nagyon picit.De babatejet és a korának megfelelő tejitalt iszik kerül amibe kerül, én nem sajnálom tőle. [link]
Az utolsó link főleg érdekes!Olvassátok el!
Köszönöm, hogy megint vitát robbanthattam ki.
Szinte senki nem a kérdésre válaszolt.
Nem arra voltam kiváncsi, hogy tej, vagy tejital, hanem hogy aki tejet ad a kicsinek, meddig forralta?
Erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!