Babátoknak meddig forraltátok a bolti tejet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 21:39
1/7 anonim válasza:
15hós most forralom még .De fogom is mindig h kizárjam esetleg nem e rossz a tej. / Nem e megy össze?/
2/7 anonim válasza:
Sose forraltam. Minek, az már hőkezelt.
3/7 anonim válasza:
Szia! Én még a nyáron forraltam, aztán ahogy bejött a hideg már nem, most 19 és fél hónapos a lányom. Nyáron mindenképpen mert nem biztos hogy látod ha megromlik de akkor egyből összemegy ha felforralod. A nagy melegben meg sokszor éjjel kiteszik a bolthoz a tejet és az csak hajnalban vagy reggel teszik be hűtőládába / plusz még mire ott lehűl/.
4/7 anonim válasza:
Mindig tartós, UHT tejet veszek. Azt mondta a doki, hogy azt nem kell forralni. És felbontás után természetesen hűtőben tárolom.
5/7 anonim válasza:
Én nem uht-t, de dobozost, és frisset veszek. 13 hónapos kora óta issza, és soha nem forraltam fel, egyszer sem neki.
6/7 anonim válasza:
13 hónapos , 1 éves korától forralom neki. És fogom is, mert habár a dobozos "friss" tejet vesszük, sokszor savanyú volt, és forraláskor ki is derült, mert összeugrott túrókává.
Nekünk a doki a dobozos de friss tejet ajánlotta, mondván ebben nincs annyi tartósító, mint az évekig elálló tejekben, soha nem adnám a babámnak azt a tejet, még magunknak sem!
7/7 anonim válasza:
Utolsó előtti válaszoló vagyok. Én mindig megkóstoltam a gyerekem tejét, mielőtt az üvegbe öntöttem. 13 hónapos korától kapja, most két éves, még soha nem volt savanyú, vagy rossz a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!