Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tuszkoljam a 4 és fél...

Hogy tuszkoljam a 4 és fél hónapos kisfiamba a tápszert?

Figyelt kérdés

Kb pár napja kezdődött, de lehet van már 1-2 hete is hogy a kisfiam a szokásos 133 ml tápszer helyett mindig hagy egy kicsit az alján. Ez a kicsi 50 ml-t jelent. Ami azt jelenti hogy csak 83 ml-t eszik meg, ami engem borzasztóan aggaszt mert eddig gyarapodott, szép formás baba volt, most meg szinte kint vannak a bordái... Elkezdi csapkodni az üveget mind a két kezével mint egy őrült és nem eszik többet. Egyébként 2 óránként éhezik meg, van hogy kivárja a 3-3 és fél órát de akkor sem eszik többet. Nagyon ritkán megeszi az egész üveggel, de ez elenyésző. 2 és fél hónapos kora óta 133 ml-t eszik, a védőnő akkor sokallta, de szerintem már többet kéne ennie mint 133 ml. De ehelyett csak 83 ml-t eszik.

Normális ez?

2013. jan. 11. 13:33
1 2
 11/12 Golan Trevize ***** válasza:

Brendonban van nagy választék Aventes cumikból.

Amíg nem fogy, addig mondjuk nincs nagy baj szerintem, bár az én fiaim ebben a korban bevágták a 4×200ml-t + egy tányér tejpép + gyümölcsöt naponta.

2013. jan. 11. 15:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Tegnap előtt voltunk a Brendonban, amilyen szerencsénk volt, épp nem volt nekik. Most hívtam fel őket, január 15én szállítanak ilyen cumit. Egyébként, néztem már 2 DMben, 2 Tescoban, Sparban, Rossmanban és egy baba boltban. Ilyen a mi szerencsénk...

Egyébként nagyon köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 11. 16:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!