Mi a hatranya annak, ha egy baba vegetarianus?
Az utsó két hozzászólás nagyon jó! :) Minden benne van.
Ja, igen, és ha mégis kialakul a vega kisbabánál később valamelyik hiánybetegség, akkor ugyebár, kedves Vega Szülők, ezt pótolni utólag már nemigen lehet!
kedves "magát vegetáriánusnak mondó" anyuka,aki a terhesség idejére visszaállt a húsevésre:NEM IGAZI VEGETÁRIÁNUS!
ha az lenne,képtelen lett volna ismét húst enni.ez csak ez butaság,hogy a gyerek érdekében tette.meghogy most is a gyerek érdekében ad neki húst.
ugyanolyan jól tud fejlödni egy kisbaba hús nélkül is,ha minden más állati eredetü fehérjét megkap:tejterméket,tojást.
sok helyen a világon,pl.Indiában tradició a vegetáriánus táplálkozás,és csecsemök,gyermekek ezrei nönek fel hús nélkül,és egészségesek!
vagy ha nem azok,nem feltétlenül a hús hiánya miatt.
5 éves korom óta vagyok vegán szüleimnek hála(bár előtte se nagyon ettem húst, utáltam) . Jelenleg a kisfiam 8 éves, szintén vegán. Ő büszke volt az oviban is arra, hogy az ebédje miatt egy állat sem halt meg. Semmilyen megkülönböztetés nem érte még, sőt :) Sok gyerek tőle tudta meg, milyen finom vegán ételek vannak, kölesgolyó nasinak, stb.
Egyikünk sem volt még komolyabban beteg.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!