Mi a hatranya annak, ha egy baba vegetarianus?
Engem biztos körbe is röhögnének ha azt mondanám az 5 hónapos lányomról,hogy vegetáriánus!!Ez egy baromság.
KISKORÚ VESZÉLYEZTETÉSE!!!
szia,én is vegetáriánus vagyok 13 éves korom óta-édesanyám is az volt-,és köszönöm,nem szenvedek semmilyen sorvadásban vagy hasonló.
5 és fél hónapos a kisfiam,akit szintén húsmentesen fogok táplálni.
nem szeretnék senkit meggyözni,hogy ez az életmód mennyivel jobb,egészségesebb,mindenki döntsön a saját belátása szerint.és ha vki így dönt,nem kell elítélni.
igenis teljesértékü fehérje van a tejtermékekben,szójában,hüvelyesekben is,és mégcsak ölni sem kell hozzá.
mert végre megérthetnék a húsevök,hogy egy vegetáriánus már csak azért sem akar húst adni a gyermekének,mert NEM AKARJA MEGTANÍTANI ÖLNI.ERÖSZAKMENTES ÉLETRE SZERETNÉ NEVELNI.
ennyi.
ha megenné, akkor kellene, h adjanak neki. a fiam 15 hónapos, a halon kívül nem hajlandó húst enni, azt meg nem eheti minden nap állítólag. ő a husikat 3 falat után kiköpi. pedig mi nem vagyunk vegák, egyszerűen neki nem ízlik. 1 hét alatt eszik meg annyi húst, amennyi 1 nap alatt kellene neki szerintem. szóval ha a baba enne, akkor adjanak neki, én azt mondom.
de ezért nem kell elvenni a szülőktől a gyereket, azért ez túlzás szerintem. a fiam makk egészséges, soha nem volt még beteg, orrszívó sincs itthon... persze napirendi ponton keresem a kiskapukat, h hús kerüljön a szervezetébe vmilyen csellel, mert szerintem is fontos, de nem lesz baja, ha nem eszik, ha kap megfelelő mennyiségű állati fehérjét növényi fehérjével kombinálva. mindent meg lehet oldani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!