Ti mikor fektetitek le este aludni a babátokat, mikor van a fürdés? Mennyi idős? Szerintetek én későn fektetem?
szerintem nagyon későn fürdeted!
nekem 2 gyerekem van,az egyik 1,5 a másik 4 éves.
7-fél8között fürdetés. és legkésőbb fél9re ágyban vannak.
így még marad időm magamra/férjemre,stb
Na igen nekem meg az a furcsa, hogy valaki este 10-11kor altatja a gyerekét. Az én lányom is 8kor alszik. Egy kisgyereknek szerintem kell ennyi alvás.
Viszont az a különbség, hogy így reggel a bölcsibe tudom vinni kipihenten. Most komolyan akik éjjel fektetik le a gyereket akkor mit fogtok csinálni ha a gyerek ovis iskolás lesz és 8-ra már oda kell neki érnie? Szerintem jobb ezt mimnél előbb hozzászoktatni.
13 hós múlt a fiam,fél 8-kor fürdik,8 óra körül issza meg az esti tápszerét és legkésőbb fél 9-kor már alszik is.
Apja 5-ig dolgozik így marad ideje játszani vele és mindig közösen fürdetünk.
7-fél 8-kor kel reggel,de nekünk még 2-3x ébred éjszaka is.
Amíg ilyen kicsi, sztem mindegy, ahogy nektek jó. Nekünk is volt egy időszak, kb. 2 és fél hónapos korától 4 és fél hónapos koráig, amikor akkor fürdettünk, mikor Apa hazajött a munkából - fél 11-11 körül, és utána evett és aludt is tovább.
De úgyis fog még rengeteget változni a napirendetek, amikor már nem egész nap alszik a babád, hanem csak 2x vagy 3x.
Most már mi is fél 7 és fél 8 között fürdetünk, utána vacsi, és legkésőbb fél 9-kor alszik kb. reggel 6-ig. De ez függ attól is, h mennyit és mikor aludt délután. Ma 7 hónapos.
Szerintem nem lehet egy 7 hetes és egy 7 hónapos baba napirendjét összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!