Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mikor fektetitek le este...

Ti mikor fektetitek le este aludni a babátokat, mikor van a fürdés? Mennyi idős? Szerintetek én későn fektetem?

Figyelt kérdés
Fél 10 körül van a fürdés,utána 10 körül evés és 11 mire elaltatom.Utána vagy fel kel 4 körül vagy csak reggel fél 7 körül.
2013. jan. 9. 09:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
6-kor fürdés, 8-kor alvás. Mindkét fiamnak. 7 hónapos és 6 évesek.
2013. jan. 9. 09:36
 12/25 anonim ***** válasza:
fél 8kor fürdés,aztán vacsi-tápszer-ezen bealszik,büfi aztán szunyókál is,általában 6ig,aztán játszunk és kb 9kor visszaalszik még 1 órácskára.de nálunk nem mindig volt így,de a fiamat figyelve fokozatosan alakítottuk ki ezt az időpontot,volt korábban is meg később is.9 hónapos
2013. jan. 9. 09:41
 13/25 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon későn fürdeted!

nekem 2 gyerekem van,az egyik 1,5 a másik 4 éves.

7-fél8között fürdetés. és legkésőbb fél9re ágyban vannak.

így még marad időm magamra/férjemre,stb

2013. jan. 9. 10:08
 14/25 anonim ***** válasza:
35%
Te jó ég! 7-kor fürcsi, 8-kor fekvés...mikor látja az ilyen baba az apukáját!? Elég gyakran előfordul nálunk, hogy 6-7 körül érkezik apa...és már ő is be van sózva, hogy egy kicsit "babázzon", nem hogy a gyereknek is szüksége van az apjára! Nálunk ez kivitelezhetetlen lenne...szerintem mindenki alakítsa a saját napirendjéhez ezt!
2013. jan. 9. 10:12
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

Na igen nekem meg az a furcsa, hogy valaki este 10-11kor altatja a gyerekét. Az én lányom is 8kor alszik. Egy kisgyereknek szerintem kell ennyi alvás.

Viszont az a különbség, hogy így reggel a bölcsibe tudom vinni kipihenten. Most komolyan akik éjjel fektetik le a gyereket akkor mit fogtok csinálni ha a gyerek ovis iskolás lesz és 8-ra már oda kell neki érnie? Szerintem jobb ezt mimnél előbb hozzászoktatni.

2013. jan. 9. 10:21
 16/25 anonim ***** válasza:

13 hós múlt a fiam,fél 8-kor fürdik,8 óra körül issza meg az esti tápszerét és legkésőbb fél 9-kor már alszik is.

Apja 5-ig dolgozik így marad ideje játszani vele és mindig közösen fürdetünk.

7-fél 8-kor kel reggel,de nekünk még 2-3x ébred éjszaka is.

2013. jan. 9. 10:30
 17/25 anonim ***** válasza:
5 hónapos a lányom és mi korán fürdetünk, mert nem az utolsó evése előtt fürdik, hanem eggyel korábban. Így 5 körül fürdik, 7 körül elalszik. Még egyszer felkel enni kb. 9-10 körül, de azonnal alszik tovább reggel 6-ig.
2013. jan. 9. 10:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Az én fiam mióta bölcsis és hamar sötétedik van, hogy negyed 7-kor már olyan fáradt, hogy muszáj vagyok fürdetni, és 7-kor már alszik. Reggel 7-kor én keltem, szóval kell neki ennyi alvás. Azért nem fogom kínlasztani szegényt, hogy apával játsszon, mert nálunk is van, hogy későn ér haza, de hétvégén mindent bepótolunk. Nekünk így jó. Ráadásul van 2-3 órám, hogy utolérjem magam, mert 10-kor már feküdnöm kell, hogy másnap ne legyek dög.
2013. jan. 9. 10:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Tényleg mindneki úgy csinálja, ahogy neki jó. Nálunk 21.30 fürdetés, 22 körül vacsi és 22.10-re alvás. Azért ilyen későn van minden, mert így reggel 5-ig alszik és átalussza az éjszakát. Ahogy nőni fog, úgy fogom átszoktatni folyamatosan a korábbi fürdetésre.
2013. jan. 9. 11:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Amíg ilyen kicsi, sztem mindegy, ahogy nektek jó. Nekünk is volt egy időszak, kb. 2 és fél hónapos korától 4 és fél hónapos koráig, amikor akkor fürdettünk, mikor Apa hazajött a munkából - fél 11-11 körül, és utána evett és aludt is tovább.

De úgyis fog még rengeteget változni a napirendetek, amikor már nem egész nap alszik a babád, hanem csak 2x vagy 3x.

Most már mi is fél 7 és fél 8 között fürdetünk, utána vacsi, és legkésőbb fél 9-kor alszik kb. reggel 6-ig. De ez függ attól is, h mennyit és mikor aludt délután. Ma 7 hónapos.

Szerintem nem lehet egy 7 hetes és egy 7 hónapos baba napirendjét összehasonlítani.

2013. jan. 9. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!