Van lelkiismeret furdalásotok?
Na én kb úgy vagyok, mint a 11.27-es, csak az enyém 15 hónapos múlt. Sokszor azt sem tudom, hol vagyok olyan fáradt vagyok, és mellette főzök , mosok, takaritok. Persze tudom minden anyuka ezt csinálja, csak van akinek a gyereke csak egy ici picit is, de együtt működik. Pl kibir 2 percet nyüszögés nélkül, mig mondjuk felseper az ember. Na az enyém nem ilyen, pedig nem volt ahhoz szoktatva, hogy folyton vele foglalkozzanak. Egyszerűen mióta saját akarata van azóta semmi nem jó, mindig ott kell lenni vele, játszani, mutogatni mesélni, vigasztalni. Úgy főzök, hogy közben futok a gyerek után. És még jön sok más, pl nyakon buritja magát vizzel, mert az milyen jó móka, a kaját hozzám vágja ha nem kell neki, felmászik a szék tetejére onnan meg az aztalra, mig én egy fiókot bepakolok, addig ő kettőt pakol ki. Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja akkor jön a hiszti fél órás orditással. Mondjatok bármit, én nem túlzom el a dolgot, mert minden napunk ilyen, hiába vagyok birka türelmű ember és sok mindent kaptam már az élettől amit szó nélkül kellet eltűrni, ez néha már nekem is sok. És ehhez jön még a nem alvás, a folyamatos éjszakázás, ami szintén nem áll messze tőlem, mert sokat éjszakáztam a munkám során. De elég idegtépő, mikor az éjszaka kellős közepén hisztisen csapkodja magát a kiságyba, és semmi nem jó neki, vagy 15ször felkel, mégcsak nem is sirva, hanem vigyorogva és napközben max másfél órát alszik.
Mindennek ellenére imádom a kis gézengúzt, ő a mindenem, mindennél jobban akartam őt és ma sem döntenék másképp. De aki ő mellette képes megőrizni a hidegvérét és egyszer sem felemelni a hangját az szerintem ginisz rekordot érdemel, de lehet még nobel dijat is kapna.
Szóval kedves kérdező! Legyél nagyon türelmes, és ne emeld fel a hangod soha, tanulj meg nem aludni és mellette minden mást megcsinálni, mert itt a válaszadók egy része képes erre. :))))) Azért azt megnézném hogy az ő gyerekeik mennyire nyugtalan babák és mennyire rossz alvók, vagy milyen kis rosszaságok birnak lenni.
Magam részéről nem nyilatkozom, mert bizony néha elvesztem a türelmem. Én nem vagyok tökéletes anya, de a gyerekem sem minta gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!