Anyukák! Ti még nem unjátok?
Minden második kérdés, hogy rossz anya vagyok-e? szerintem relative nincs olyan anya, aki nem tette volna fel ezt a kérdést legalább magának...és a fő ok, amiért kérdezik az elcsépelt szoptatás téma, mert nem sikerült- vagy rövid időn belül pótolni kellett az anyatejet.
Nekem is csak 4honapig sikerült kizárolag szoptatni lányomat, aztán potolni kellett tápszerrel, majd 5hosan leválasztotta magát...van ilyen is akármilyen hihetetlen. Nem pánikoltam be, és aggodtam tul ezen, hogy nincs tovább szopi. Tehát tovább kell lépni, és örülni a kis drágáknak, hogy nem más bajuk van!!!
Szép Napot mindenkinek!
Sok kismama problémája hasonló, de attól még, hogy valaki más kérdésére olvassuk a választ, ami hasonló a miénkhez, még nem nyugszunk meg teljesen. Ha a saját magunk által írt kérdésre érkeznek ugyanazok a válaszok, az sokkal megnyugtatóbb és a magunkénak érezzük őket, ezért van nagyon sok ismétlése a kérdéseknek itt szerintem.
Ha unod egyszerűen ne válaszolj rájuk, böngéssz olyan kérdéseket, ami érdekel.
Bocsi, nem bántás akar lenni a kérdés.
Köszönöm a válaszokat!
Ez valami hormonális behatás lehet szülés után, hogy mindenki a szopin görcsöl. Most, hogy már 6 hónapos a fiam, egyáltalán nem látom ilyen borzasztónak a dolgot, sőt, örülök, hogy végre már leválasztotta magát.
Szerintem hülyeség egy kérdést annyiszor kiírni, én mindig az archívumban keresek először, hiszen ha másnak ugyanaz volt a kérdése, akkor a válaszok is érdekesek számomra. Nem vagyok olyan egó, hogy NEKEM válaszoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!