Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Panelban lakó anyukák! Nem...

Panelban lakó anyukák! Nem unjátok a játszóterezést?

Figyelt kérdés

Mi sokszor már csak sétálni megyünk, mert uncsi a játszó.

Inkább nézegetjük a bogarakat, virágokat, kavicsokat...

2011. ápr. 27. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ugyan nem panelben lakom, de utálom a játszó teret. Mi erdőbe járunk helyette.
2011. ápr. 27. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

A gyerekem szereti, ezért megyünk. Megismerkedtünk aranyos anyukákkal és gyerekekkel, mindig összetelefonáljuk egymást.

Így jó játszótérre menni, így szeretem.

Sétálni csak akkor szeret a lányom, ha van még valaki velünk, egyedül unja, hiába mutatom neki az állatokat, virágokat. Szereti a gyerektársaságot.

2011. ápr. 27. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A fiam imádja, így abszolút érdektelen, hogy én unom-e:D
2011. ápr. 27. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a játszóterezés nagyon társaság függő.

Ahol először laktunk,ott utáltam menni,mert olyan anyukák voltak arrafelé,akikkel egy közös témánk nem volt,és alapvetően különbözött a hozzáállásunk. Idegesített az is hoyg furán vizslatnak engem,mert nem vagyok egy afféle puccos maca (legalábbis amikor a játszótérre megyek biztosan nem). :-)

Itt ahol most lakunk,mindenki nagyon aranyos. Csak akkor nem megyek,ha nincs kedvem a "kötelező" beszélgetésekhez.

De egyébként a lányomat sem érdekli már annyira (pedig még csak 2 éves),mert annyi minden más is van ami leköti.

2011. ápr. 27. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon utálom. Az a baj,hogy van 5-6 olyan anyuka akik körbeülik a játszót és mindenkit kibeszélnek a gyerekre meg nem figyelnek.Multkor is én kaptam el az eggyik kisfiút majdnem pottyant a csúszdárol.Én biza beleülök a lányommal a homokozoba turni a homokot és ehez persze olyan ruhába is megyünk le,na nem rongyos csak egy szimpla szabadidő,de már ezt is lenézik mifelénk mert a gyerek és a szülő is menjen kiöltözve.Vasárnap délelött apa viszi még én rendbevágom a lakást,főzök,ö is kivan.De a gyerek imádja van 2 csúszda meg jó nagy homokozó ez neki maga a paradicsom.Nincs mit tenni megyünk:)
2011. ápr. 27. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A fiam nagyon szereti, de max. 1 órát szoktunk maradni, újabb 1 órát pedig sétálunk, motorozunk.
2011. ápr. 27. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ,sokszor már én is unom...De igazából más lehetőség nincs nekünk,városban és panelban lakóknak,minthogy levisszük játszótérre a gyereket a 4 fal közül.Nagyszülőknél csak hétvégente vagyunk,akkor kifutkozzák magukat a nagy udvaron,szerencsére családi házban laknak a mamák.

Az én gyerekeim is szeretnek csúszdázni,homokozni,hintázni,igy ha jó az idő,meg ha nem betegek,napi program a játszótér,oviba megyünk a tesóért a kicsivel és akkor utána játszóznak,ált. 6 körül jövünk haza.Ha vannak ismerős anyukák,az jó,már volt olyan,páran a házból anyukák megbeszéltük és együtt mentünk a gyerkőcőkkel a játszóra.Nekem csak az a bánatom,hogy az apjuk nem viszi a játszótérre a gyerekeimet,egyrészt ideje sincs rá,meg mindig este ér haza,pedig jó lenne néha,ha ő is elvinné őket,vagy csatlakozna hozzánk,mikor én megyek velük..

2011. ápr. 27. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Pfffff....amint tudunk, rohanunk anyuékhoz falura (15 percere tőlünk) és ott vagyunk, kutyázunk a nagy udvaron, motorozunk, sőt, ott még játszóterezni is jó, mert: gyönyörű zöld minden, puha haragoszöld a fű, sehol egy cigicsikk, biztonságosak a játékok.

Nálunk a városban, ritka, száraz a fű, csikk mindenhol, lepukkant játékok és pletykáló anyukák. De kislányom élvezi, így megyünk, meg hát tényleg nem jó itthon ülni a panelban.

Igazából az a rossz, hogy nem ismerünk senkit (engem nem zavar) de a lánykám mindenkihez odamegy és játszana velük (15 hónapos) de rá se bagóznak, meg van a kemény mag, így őt észre sem veszik....szegényem meg csak megy utánuk. Ilyenkor nagyon rossz :( Remélem, azért hamarosan talál kis pajtásokat, akkor majd jó lesz, csak neki legyen jó, én elücsörgök a padon napozgatva :)

2011. ápr. 27. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
De, baromira. Főleg azt, hogy ha látják, hogy én a gyerekkel vagyok, akkor anyuka leül, mert majd biztos én játszok az övével is. Aztán: baromi szemetes és kutyákat is beengednek. Sétálni én is jobban szeretek, de kell a gyereknek a társaság. Nem mellesleg onnan szedjük össze a betegségeket is.
2011. máj. 25. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!