Minden anyuka élvezi a játszóterezést?
Mire gondolsz.
Én már egy ideje két gyerekkel járok. De nem élvezem, mert így nem haladok az otthoni dolgaimmal. SE takarítani se mást csinálni nem tudok rendesen. mert a délelőtt és este nagy részét a játszótér teszi ki.
Ilyesmire gondoltál?
Én nem rajongok érte,de a gyerek az első.Addig meg megpróbálok jó pofát vágni a többi anyukához.Sajnos egy bazi nagy lakótelepen lakunk.Eddig voltunk 3 kül játszótéren is,de eddig csak olyan anyukákkal találkoztam,akikkel a gyerek nélkül szóba sem álltunk volna egymással,és nincs is más komoly témánk.Lehet nekem nagyon az elvárásaim,de nem lehetetlen teljesíteni,mert találkoztam olyan anyukával,akit a gyerek miatt ismertem meg,és pillanatok alatt összebarátkoztunk,csak sajna más városban él,így ritkán tudjuk meglátogatni egymást.Olyan anyukákkal,akik meg elhízva tespednek egy széken,és minden második szavuk k. anyád,és b*zd meg,vagy éppen vígan pöfékelnek a 3 hónapos anyatejes babájuk mellett nem nagyon akarok beszélgetni.Persze felületesen,szia,h vagy megy a szó,de többre értékelek egy jó könyvet a műbarátoknál.
De mivel a lányomnak szüksége van a gyerekek társaságára,így elviselem naponta azt az 1-2 órát,és mindig várom hátha egyszer feltűnik valaki normális új anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!