Van itt olyan anyuka aki kulfoldon el es ott jar oviba a gyereke?
Lehet, hogy most lehurrognak majd, de szokott tévét nézni? Múltkor valaki itt írta, hogy angol nyelvű meséket nézett a lánya, és mikor tanították neki a színeket, nem mondta magyarul, viszont egyszer a testvére mondta angolul, és akkor a többi színt is mondta angolul a kicsi. A meséből megtanulta.
Én sem tudom, mi vár majd ránk, mi csak jövőre kezdjük a bölcsit 1 évesen, de nem Angliában, így nem tudom, milyenek ott a bölcsik, ovik. Azt már előre mondták, hogy később fog beszélni.
Szia
Itt csak angolul nezi a meseket de igazsag szerint nem koti le a tv ami valahol jo.Mar mind par szot de ugye tolem a magyar mar tobb mint 2 eve hallja az angol azert nem olyan reg.De remelem hamar felveszi majd.O meg a magyart is nemreg kezdet el igy nem is varo el hogy az angol honapok mulva perfekt beszeli majd.De ha mar csak megerti az is jo lesz!De majd neki lesz konnyebb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!