Mindenkinek élő fenyője lesz gyerkőc mellett? Tanakodunk párommal, hogy élő fenyő vagy mű. Mivel panelban lakunk, száraz a levegő, meleg van, nem sokáig bírják a fenyők. Még az ezüst sem.
Szintén panelban lakunk, éveken át egy kis gyökeres fenyőnk volt, de tavaly már műfenyőt vettünk és egyáltalán nem bántuk meg.
27 hós és 10 hós a két kicsi, legalább véletlenül sem nyelnek le tűlevelet, nem mászik is semmilyen állatka a fából, nem szúr meg tűlevél senkit, nem pusztul miattunk egyetlen fenyő sem.
Műfenyővel nem igazi a karácsony!!!
Főleg nem pici gyerek mellett!
Most már minden mű!!!
Én is az igazi fenyőre szavazok.
S engem kifejezetten zavar, ha valaki a környezettudatos magatartásával magyarázza a műfenyő vételét. Ha számolja, hogy mi kell az előállításához, s mennyi idő alatt bomlik le majd az a műfenyő, akkor elkeseredhet.
Azt viszont megértem, ha valakinek lakás levegője miatt ez a jobb megoldás, az illatot meg lehet pótolni illóolajjal.
Szia.
Szintén élő fenyő,ez a jó fenyő illat 1 évben egyszer van :)
Szintén panel,25fok van a lakásba. A fa eddig is minden évben kibírta azt a pár napot,és ez így is marad:) már itt van az erkélyen a jó 2méteres fa :)
Nálunk nem hiszem,hogy valaha is lesz műfenyő! De hát ugye ízlések és pofonok:)
Szia!
Mi a 4.en lakunk,távhős lakásban,6 éve műfenyőnk van.
Most gondolkozom egy földlabdás kisebb fenyőben,amit vissza lehet vinni,mert ugye kiültetni nem tudom,vagy az élő fenyőt kitenném az erkélyre.
Nálunk nem az a lényeg,hogy mekkora a fa,hanem,hogy szép legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!