Anyukák! Van rá példa, hogy néha ti is "kifordultok" önmagatokból? Amikor "unjátok" már, hogy állandóan ti vagytok csak a gyerekkel és szinte sosincs nyugtotok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 17:05
1/8 anonim válasza:
szerintem néha minden anyuka így van, nyugi, nincs baj :)
2/8 anonim válasza:
Hajaj, de még hányszor...:-)) Ez az anyukaság része...:-)
3/8 anonim válasza:
Húhhh legalább 2 naponta lekiabálom a fejét a páromnak utána persze szégyellem magam hiszen nem a gyerekek akrtak világra jönni hanem én akartam hogy jöjjenek:DMármint nem a gyerkekből van a gond hanem a monotomságból hogy sehova nem tudok menni mert mire megcsinálok mindent itt az este fekvés ilyenek.!
4/8 anonim válasza:
Nálam is szokott ilyen lenni és én is a férjemel hepciáskodok, ráadásul olyankor még a kisfiammal is türelmetlen vagyok:S Szerencsére pár nap után elmúlik.
5/8 anonim válasza:
naná.
Ezért is mennek át gyerekek (11 és 2) szombaton a nagymamához, és csak hétfőn megyek értük.
6/8 anonim válasza:
Én ezért szoktam (ha így érzem magam)lazítósabb napokat bevezetni,muszaly és megéri mert felfrissít.Igaz ilyenkor is a gyerekekkel vagyok de az otthoni teendőket kicsit hanyagolom.Nagyokat sétálunk,játszóra megyünk,barátokkal találkozunk,vásárolgatunk jókat eszünk stb...Ti is találjatok ki valamit ami felfrissít,valami apróság ami öröm és kikapcsolódás mert szükségünk van erre.
7/8 anonim válasza:
Kislányom 11 hónapos, születése óta párom nem volt egy nap szabdségon sem. Reggel 7-kor elmegy , este 6 körül hazajön. Szombaton általában 2-3 órára csak az apáé a gyerek, addig én az elmaradt dolgokat fejezem be. engem az készít ki, hogy az apjával ha leülnek a TV elé, szépen játszik egyedül , ha én bemegyek és szeretném megnézni a 20 perces híradót, rögtön mászik rám és már nem akar egyedül játszani, ilyenkor néha kimutatom felé is az idegességemet, de mikor elalszik és látom milyen édesen alszik, mindig megfogadom , hogy legközelebb türelmesebb leszek, de sajnos nem mindig sikerül.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 20. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!