Pszichiátriai gyógyszert szedek és babát szeretnék. Van példa rá, hogy egészséges gyermek születhet így?
A sógornőm munkatársnője pánik beteg,ő is szed "ilyen-olyan" gyógyszereket(kedélyjavító). Amikor terhes lett leállt a bogyókról. Eléggé megszenvedte, rosszul lett, nem mert emberek közé menni. De minden az agyban dől el. Ha te vidám várandósságra koncentrálsz, olyan lesz, ha viszont folyton rágod magad a gyógyszerek miatt, hogy "Úristen, nem bírok nélkülük élni, kellenek a bogyók" akkor nem csak magadnak, de a babának is ártassz. Én is voltam pánik beteg meg depressziós, de a gyógyszerek helyett inkább a sarkamra álltam és elutasítottam a "függő- életet".
Úgyhogy tessék pozitívan gondolkodni!:) (Ha segít van hasznos irodalom- szerintem már neten is- a jobb agyféltekés gondolkozásról, de a jobb agyféltekés rajzolást is próbálgathatod)
Minden jót! :)
Szia!
Első vagyok. Ez valóban összetettebb. Szerintem keress fel egy természetgyógyászt vagy szellemsebészt(pszichotronikust). Az utóbbi kigyógyított engem a glutén- és laktózérzékenységből. Ezeket tudom hirtelen ajánlani.
Igazából én várnék még egy két évet, hogy hátha enyhülnek majd a problémáid és elég gyógyszer, vmi enyhébb és nem kell injekció meg erős gyógyszer.
A baba egészsége fontosabb mindennél. Pláne hogy te is beteg vagy.
Addig menj el mindenféle orvoshoz amit itt ajánlottak és hátha hamarabb is sikerül meggyógyulni. Valamint tényleg az agyban kell a legfőképpen eldönteni mindent, úgyhogy pozitív gondolkodás, pozitív életmód és majd ha minden klappol, jöjjön a baba. Addig is sok sikert az életedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!