Kevés tejjel rendelkező anyukák, nem unjátok még ezt az egész szoptatás mizériát?
Mennyi idős a babád?
néha én is úgy érzem,hogy pont elég neki,és mostanában az én babám is sokszor fél-1óránként kér.de szerintem a meleg okozza.1hónapja még gyakran előfordult,h a lefejt tej kellett este,de azóta nem,és nemis fejek.nem hízik sokat (50-100g),1hónapja mondta a doki,h lehet kell majd neki pótolni,de védőnő nem aggódik ezen.én is lenyugodtam,gyakrabban szoptatom,és íme,még most sem kellett neki tápi.Egyébként viszonylag jó baba,mosolygós,sokat ébren levő,csak ha front jön akkor nyűgös.Szóval szerintem elég neki most a tej,nem adnék neki egyből tápit!Már előre félek mi lesz 2hét múlva a dokinál,nehogy megint megijesszen,mert az nem tesz jót a tejemnek:( A méregetésről leszoktam,max fürdetéskor mérem és nem nagyon izgatom magam rajta.
Egyébként honnan tudod,hogy kevés a tejed?
Szerintem a gyakoribb mellretétel megér egy próbát!És váltogasd a melleket szopin belül!
remélem azért valami hasznosat is írtam!
Köszi a választ!
A kisbabám 9 hetes. Az, hogy éhes, egyértelmű. Szívja a cicit, adom neki egyiket a másik után és ordít szopi közben. Eddig én is úgy voltam vele, hogy nem baj, ha kell akkor óránként etetem, de már elegem van ebből. Szeretnék egy kis nyugalmat. Nem sokat, csak annyi, hogy legalább 2,5 órát bírjon ki. Utálom már a méregetést is, de ha nem teszem, akkor meg nem tudom, hogy mitől sír.
Én is méregettem az elején,hát nem is tett jót az idegeimnek!Volt,hogy láttam rajta,hogy elégedett,evett vagy 4, percig erre a mérleg azt mutatja,hogy 30g-ot evett!Máskor meg 10 perc alatt 100at.Na,én ekkor tettem le a méregetésről.csak az összsúlyát szoktam mérni,hogy hízzon azért.De ő ilyen vékonyka baba,inkább tokásodik csak.
Hát olyan velünk is elő szokott fordulni, hogy szopi elején sír,mert nem jön,aztán mondom neki,h türelem meg ringatgatom közbe,biztatom,hogy szívjon és jobb lesz.Vagy ha sehogy se jó,átrakom a másikra.Nekem eddig ez volt a max,olyan nem volt,hogy még így is elégedetlen lett volna.
nem lehet,hogy növekedési ugrása van?Mióta csinálja ezt?
a hozzátáplálást én is várom már,jó lenne ha nem függne tőlem ennyire a babó,bár azért megható mikor szopizik,mindig úgy megnyugszik:) Elmenni még énse nagyon tudok (vele együtt sem)1,5óra után már aggódok,h mikor tör ki rajta az éhség.egyébként 14hetesek vagyunk
hogy alakult a babád súlya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!