Mit írnátok a képeslapba, amit a dokinak adtok át? (némi hálapénz mellékelve)
témakörben tegyél fel. nem ide tartozik! itt olyat kérdezz, ami a gyerekekkel kapcsolatos. Van ennek külön helye, ne itt hergeld az indulatokat az emberek között.
Szánalmas egyszerű buta gazdag nő vagy!!!!
Senki nem mondta, hogy én nem tehetném meg, hogy adjak a dokinak 200ezret!
Jogom meg annyi van ide bármit irogatni neked vagy bárkinek, mint neked ilyen idióta kérdést rossz helyre kiírni. / vagy szándékosan indulatokat kelteni/.
És azt hiszem nagyon sok anyuka nevében ugrok a torkodnak, nem csak magam miatt!
Lehet, hogy esetleg hülye politikus vagy??? Hát tudod, tőled elvenném a gyed-et és a gyes-t, mert úgy tűnik nem a gyerekre költöd,hanem arra, hogy mások zsebét tömd vele!
Lehet lepontozni!
Te szerencsétlen!
Mit képzelsz te magadról?Ki vagy te.
Kiscsillag,vegyél vissza a lendületből.
Feltettem egy olyan kérdést- mint sokan már feltettek itt előttem csak más formában- amire választ szerettem volna kapni.
Nem állt szándékomban senkit provokálni,se haragot gerjeszteni.
Volt is,aki kérdésemre választ adott,mert van olyan intelligens h ezt megtette.
Az h egy ilyen idióta itt osztja az észt,arról nem tehetek:)
Elég beteg agyú nő lehetsz!
De nem is fecsérelem a drága időmet egy ilyen elmebeteg,indulatos kis pics..ra.
Van jobb dolgom is:))
Főjj drágám a levedbe,aztán remélem mihamarabb
megnyugszol.
Páá
azért kíváncsi lennék hány éves vagy, ne is haraugjd! mert azért ismeretlenül ne kiscsillagozz le engem kérlek! lehet, hogy az édesanyáddal vagyok egyidős...
aki a másikra azt mondja ismeretlenül, hogy hülye pi..a, arra tényleg nem vesztegetek több szót inkább.
mindenki gondolkozzon el, hogy mekkora az intelligenciája.
mindenesetre ha majd a gyerekeddel is ilyen hangnemben beszélsz, mint velem, akkor sajnálom Őt nagyon!
90%-os.
Lehet hogy annyi idos vagy mint a kerdezo anyja de nem latszol annyinak!
A kerdesre nem valaszoltal csak oktatod arrol a kerdezot amihez SEMMI kozod sincs!!!
Ha akar hala penzt adni,miert ne adhatna?Nem te fogod eldonteni.
Es amugy ezt a kerdest hova irja ki?Szerinted?
Gondolom arra volt kivancsi,hogy akiknek gyermekuk van,hogyan adtak a hala penzt a gyerekuk szuletesekor.
Ezt olyan nehez vegig gondolni vagy felfogni?
Es meg te butazod le a kerdezot...komolyan szanalmas.
Te jó ég!!!
Te utolsó: még mindig ezen lovagolsz?
Tényleg buta vagy a "barátnőddel egyetemben.Aki itt annyira okoskodott.
Én már rég elfelejtettem ezt a kérdést,meglepett,h te itt leragadtál:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!