Jázmin anyucija kérdése:
Hálapénz! Szerintetek kevés? Elég? Ti mennyit?
Figyelt kérdés
Fogadott orvosom van, de kezdettől csak a kórházba jártam hozzá, nem is tudom, van e magánrendelése... Eddig összesen 20ezret adtam neki, és a szüléskor kap 50.000ft-ot. Ennyit szoktak mások is. Vajon kevés amit a terhesség alatt kapott? Ti mennyit adtatok? Szülésznőnek adtatok? Mennyit? Mikor?2010. nov. 21. 08:13
1/6 anonim válasza:
Szia!Én májusban szültem.Én is a klinikára jártam a fogadott dokimhoz,mondjuk a 30.héten fogadtam meg.Nem adtam minden alkalommal,főleg ha nstre jártam,3szor kapott 5ezer ft-ot.A szülés 38+5 hetesen inditással történt,utána 40 ezert ft-ot adtunk,szerintem meg volt elégedve,utána is minden nap bejött még hozzánk,mig bent voltunk.(a második nap adtuk a pénzt oda).A szülésznőnek,mivel nem volt fogadott,a férjem egy 5ezrest adott,mivel annyi volt nála,és azt közvetlen a szülés után kapta meg.50ezer ft bőven elég szerintem a dokinak.
3/6 anonim válasza:
Nekem fogadott dokim van. Magán rendelésre járok, 7000/alkalom. A szülés 50 000 lesz. Szülésznőt is fogadtam, neki csak a szülés után fogok adni 25 000-et.
28 hetes Km
4/6 anonim válasza:
Magánrendelőbe jártam, terhesség alatt 50000-et kapott, a szülésért pedig 30000-et.
5/6 anonim válasza:
Ez annyira borzaszto, en Hollandiaban elek, igaz jo draga (magyar fizeteshaz merten a beteg biztositas), de itt sosem hallottak hala penzrol. Vagyis ezt a rengeteg pezt, amit ti itt leirtok, mind a babakra lehet kolteni. Tudom, hogy ez a te esetedben nem segit, de iszonyat elkerdekedett a szemem. Eddig boldog naivsagban eltem:S
6/6 anonim válasza:
Nem csak hollandiában, sehol máshol sem ismerik a csúszópénzt európában.
Angliában 28 hetes terhesen, akartam, hogy betegállományba vegyen a doki, akartam neki pénzt adni, felháborodva kirohant a rendelőből, addig nem jött vissza míg én nem távoztam és SOHA többet nem fogadott. Másik orvost kellett keressek.
Svédország dettó, de ott már nem estem abba a hibába, hogy próbálkozzak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!