60 ezer forint hálapénz egy programozott császárért megfelelő szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Terhességem eleje óta fogadott orvoshoz járok, a magánrendelés díja 8.000 Ft/alkalom.
Még az elején megkérdeztük a dokitól, hogy mennyiért vállalja a szülést, ő azt mondta, konkrét összeget nem mondhat, viszont 50 és 70 ezer forint között szokott kapni.
Sajnos farfekvésű maradt a babám, így két hét múlva programozott császármetszésem lesz, amit a doki ügyeletben fog elvégezni. (tehát nem az éjszaka közepén kell berohannia hozzám).
Szerintetek ha 60 ezer forintot adunk, az reális?
2010. jún. 21. 12:54
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen!!Ha még rendes is volt veled a terhesség alatt akkor mindenképpen!!
2/7 anonim válasza:
Szerintem elég az 50 ezer is, ha ügyeletben lesz, és nem úgy kell éjjel közepén kihívni. Ez így is elég szép összeg, nem fog megsértődni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 21. 14:03
5/7 anonim válasza:
Szerintem sok, főleg ha a megánrendelésen már adsz neki.
Én 7E/alkalom fizettem, sima szülséem volt, indított cukorbetegség miatt, egy vasárnapi napon, főorvos és 20 ezret adtam. Az elsőt is nála szültem.
Költsd a babádra.
6/7 anonim válasza:
Nekem is programozott császár volt,12 napos túlhordással sem sikerült beindítani a szülést,én csak 50-et adtam,pedig a magánon 9 ezret kér,de úgy voltam vele,ez az orvosnak is kisebb macera volt,mint sima szülésnél berángatni akár az éjszaka közepén. Így munkaidőben odaült,fél óra alatt megvolt,nem szólt utána,hogy kevesellné.
7/7 anonim válasza:
Én is magánrendelésre jártam, 10.000/alkalom. Programozott császárral szültem volna, de éjszaka beindult magától, hajnali fél 3-kor hívták oda a dokit. Ettől függetlenül 40 ezret adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!