Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos a lányunk és ugy...

5 hónapos a lányunk és ugy döntöttünk nem lesz kistesó. Van aki igy döntött? Minden szeretetet törődést neki akarunk adni. És megmondom őszíntén nem is birnék több gyerkkel. Veszekedés féltékenység stb.

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 13:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%
Miféle elutasítást? Mégis miről beszélsz? Az én gyerekem minden szeretetet, törődést, odaadást megkap és megfog kapni, ami csak lehetséges. Én is egyke vagyok, anyukám nem is akart több gyereket, de eszembe nem jutna ilyen butaság, hogy azért, mert úgy érezte, Ő egy gyerekkel bír el,ennek én lennék az oka vagy Ő engem elutasítana. Egyébként is nekem olyan visszatetsző ez a megfogalmazás, hogy kistesót szeretnék a gyerekemnek. Ne kistesót akarjon egy pár, hanem gyereket, függetlenül attól, hogy van-e már neki. Egy 2. vagy akárhányadik baba nem kistesó, hanem önálló ember.
2012. dec. 20. 15:50
 22/23 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem a te anyukád normális volt, és egyértelműen fejezte ki az érzéseit.

Az én anyósom nem ennyire tapintatos. Mindig elmeséli, hányszor vitte a férjemet a kórházba, mennyire sokat sírt, mennyit rosszalkodott..., és hogy ő még eggyel bezzeg nem bírt volna.

Jól is meg lehet oldani ezt a kérdést, csak kell hozzá egy kis IQ...

Nem azt mondom, hogy vállaljatok még egy gyereket, csak azt, hogy ne a mostani gyerek miatt ne vállaljatok.

2012. dec. 20. 16:03
 23/23 A kérdező kommentje:
én egy szóval nem mondtam hogy konkrétan a lányom miatt nem akarunk. minden babával nehéz vele is az volt de van sokkal rosszal meg jobb baba is. ez nem erről szól. egyszerűen magáról a gyerekek számáról és a "képességről" van szó hogy ki érzi magát alkalmasnak arra hogy több gyerekkel bírjon. amugy keresztanyám is megmondta unokaöcsémnek hogy ha ő lett volna az első gyerek biztos tuti hogy nem lett volna mégegy olyan nehéz volt vele mert ő szó szerint 1 évig éjjel nappal üvöltöt nem evett semmit nem aludt semmit. ő ezen jót nevetett és ennyi volt sőt mindig ezen nevetünk ha együtt a család hogy milyen kegyetlen nehéz baba volt. szóval ezt inkább ti reagáljátok túl. és eszembe sincs őt okolni hogy nem akarunk tesőt mert a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2012. dec. 20. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!