Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azért még szeret engem is a...

Azért még szeret engem is a 16 hónapos kislányunk?

Figyelt kérdés

Mindig is sokat volt kézben, nagyon szeretetreméltó bújós kislány. Eddig mindkettőnket ölelgetett a férjemmel, viszont ha baja volt, akkor az apját eltolta, csak én vigasztalhattam. "Anyás" volt. Most viszont egyik nap sírt, amikor az apja reggel dolgozni ment, és állandóan rajta csimpaszkodik. Velem éppen nem undok, de alig jön oda hozzám, amikor mind együtt vagyunk. Nem akarok féltékenykedni, de nem értem! Biztos hülyeség, de most kívülállóként érzem magam! Nem történt semmi (se tesó, se bölcsi stb.).

Köszönöm szépen a válaszokat!

2012. jan. 8. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

ne haragudj, de komoly már a hajamat tépem, hogy naponta 5x megkérdezi valaki, hogy nem szereti a babája?

hogy a büdös fenébe ne szeretne??? az anyja vagy!!!!

inkább örülj, hogy kicsit pihizhetsz, 2 hét múlva megint rajtad fog csüngeni aztán az apján és ez így fog menni 14 éves koráig mígnem cikik lesztek pár évre :)

2012. jan. 8. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:

A kislányok az apukájukba "szerelmesek" először :)

Az enyém is van hogy csak apával hajlandó enni, játszani, elaludni. De attól még szeret engem is. :)

2012. jan. 8. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Te állandóan vele vagy, ezt ő is tudja. Apa néha elmegy, sokára ér újra haza, persze, hogy ő az "újdonság".. Ettől függetlenül, ha bármi apró-cseprő baja van napközben, mégis csak hozzád fut, te kellesz, hogy vígasztald! Mi ez, ha nem szeretet? Csak tudja, hogy te mindig ott vagy neki... Az meg, hogy nem lóg rajtad egész nap, inkább kiváltság. Örülj neki, csupán annyit jelent, hogy kialakult benne egy biztos kötődés, tudja, hogy rád mindig számíthat!
2012. jan. 9. 08:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A férjed biztos felveszi búcsúzkodáskor, és a kislány azt hiszi, hogy játszani fog vele, vagy együtt mennek valahova. Ezért lehet a hiszti. A férjed simán ölelje meg a kislányt, puszi-puszi, és kész. Nem érzi majd csalódottnak magát. Nálunk ez segített.
2012. jan. 13. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!