Kislányunk 8 hónapos, simán átfordul hátárol a hasára meg vissza is! Nagyon jó kondiban van, csak nem akar még elindulni mászni, csak kúszik! Szerintetek ez normális, hogy ilyen korban, még nem mászik?
Normális. Kicsit lassabban fejlődik a lányod, mint az átlag, de hát ebből is látszik, ő különleges, nem átlagos kislány. :o)
De tényleg, majd megtanulja, vagy az is lehet, hogy egyből járni fog.
Az én kislányom is 8 hónapos. Négykézlábra áll, onnan kinyújtja a lábait, és fel akar állni, de nyilván ez még nem megy kapaszkodás nélkül. Ha a bútorba kapaszkodik tesz néhány lépést, ha a földön van, a karjaival tolja magát, főként hátra felé.
Van még idejük, szerintem nincsenek lekésve semmiről, majd rájönnek a mászás technikájára (már ha egyáltalán fognak mászni:)
Szerintem ne aggódj.
Az én kisfiam ugyan 5 hónapos kora óta kúszott, viszont "csak" 8 hónaposan ült, és 9 hónaposan kezdett mászni. Aztán az egy éves szülinapja előtt egy héttel kezdett el járni.
Nem vagytok lecsúszva semmiről, sem elmaradva, ne izgulj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!