Ha babátok télen fog elindulni, akkor vesztek neki cipőt? Vagy majd csak tavaszit?
Én majd veszek, de csak akkor, ha tényleg megindul. Vagy ha már kézen fogva toporogni akar, akkor is. :)
De ha ez tél végén lesz, akkor már inkább magas szárú átmeneti cipőt veszek nem bakancsot vagy csizmát.
azért csúnya lenne ha télen mezítláb mászkálna egy baba :D
enyém decemberben indult el, de már novemberben úgy sétáltunk, hogy egyik kezével fogta a babakocsit. télen 2 bakancsot és 1 csizmát elhasználtunk :)
Kedves Utolsó! 12.33
Köszönöm, hogy te értetted a kérdést!
Ha-ha. Gondoltam, hogy nem mezítláb fog mászkálni. Csak nekem többen azt mondták, hogy télre még felesleges cipőt venni, gyakorol itthon, az utcára még nem kell, ellesz a babakocsiban. És csak tavaszra vegyek cipőt, akkor úgyis már ügyesebben fog járni. Tippem sincs mikor indul el, mindent nagyon hamar csinál. Most 7 hónapos és egyedül feláll. Azért is kérdeztem, mert lábfejes overált tervezek venni. Mert arra készültem, hogy az utcán nem fogunk sétálni, de most bizonytalan lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!