Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te mit tennél? Hogy döntenél?

Te mit tennél? Hogy döntenél?

Figyelt kérdés

Én vagyok az anya, van egy férjem, meg egy 9hónapos fiúnk.

Nem élünk olyan rosszul, de nagy lábon sem, de meg tudjuk venni, amit szeretnénk, annyira azért nem kell spórolni.

Férjemet nagyon foglalkoztatja a külföldi munkavállalás, és az ő szakmájában mérföldekkel jobban keresne, bárhol kint.

A kérdés annyi, hogy te mit tennél?

Nekem még be kell fejeznem a fősulit (levelezőn) van még 2 évem. Havi 2 hétvége a sulim.

Így mit tegyek? Menjünk ki mi is a gyerekkel? És hurcibáljam haza 2 hetente, mikor suli van? (addig ellenne nagyszülőkkel)

Vagy maradjunk itthon a gyerek és én? De akkor nincs együtt a család.

Mit tennél?

Saját lakásban élünk, kb másfél milla a hitel rajta, a többi kp volt. Kocsink az nincs.

2012. dec. 12. 15:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valaki már írta: mi lenne ha csak egyedül jönnél haza? Vagy inkább minden 2. alkalommal együtt. Az anyagilag is beleférne, hét közben együtt lennétek és a sulit is be tudnád fejezni.
2012. dec. 12. 18:22
 32/35 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy túl sok mindent akartok: munka, pénz (sok pénz), külföld, gyereknevelés, iskola... Ezeket nagyon nehéz összeegyeztetni. Ha az ember egyszerre ilyen sok mindenre koncentrál, belebolondul. Én a helyedben maradnék, befejezném a sulit. De egyenlőre nem akarnék mást, még ez is sok gyerek mellett, bőven elég. Ne idegeskedj a jövőn, majd úgyis lesz valahogy. Csak tényleg az a baj a legtöbb emberrel, hogy mindent akar egyszerre és nem tudja megbecsülni a jelen adta körülményeket. Csak nehogy nagy pofára esés legyen ebből sok mohóságból... Jobb megbecsülni a biztosat, mint a bizonytalanba lépni hirtelen. Az lenne a legjobb, ha a férjed teljesen támogatna és ő sem menne ki, végül is ő erőltette a sulit, akkor igazán megérthetne. Ő sem tudja igazán mit akar... Szerintem vegyétek fontolóra a dolgaitokat, hogy most jelenleg mi a legfontosabb, mit tudtok csinálni, hogy ne menjen szét a család, de mindenkinek jó legyen.
2012. dec. 12. 20:02
 33/35 anonim ***** válasza:
Én mennék és sulit kint is tudsz majd elkezdeni később.
2012. dec. 12. 20:24
 34/35 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem még most fejezd be a sulit, ne halogasd. Ha majd kettő vagy több gyereketek lesz, hogy tanulsz? Inkább még most, míg csak egy gyerek van.
2012. dec. 12. 20:27
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy bocsi, ha olyat írok, amit már valaki írt. Egy fősulit és egy egyetemet végeztem levelezőn, a másodikat terhesen. Szerintem megoldható a kinti élet, mert én nem járnék be kéthetente, csak ritkábban, illetve vizsgákra. Ez akkor valósítható meg, ha vannak jó csoporttársaid, akik mindig küldenék neked az anyagot. A sulit én sem halasztanám el, inkább az elvégzésén variálnék. Nem tudsz esetleg átjelentkezni a nyugati országrészbe? Szombathely, Sopron, Győr. Annak idején én is átjelentkeztem, és átvettek. A gyereket meg nem kéne hurcibálni, ha vannak nagyik, akkor arra az időre kimehetnének vigyázni rá.
2012. dec. 12. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!