Te mit tennél? Hogy döntenél?
Én vagyok az anya, van egy férjem, meg egy 9hónapos fiúnk.
Nem élünk olyan rosszul, de nagy lábon sem, de meg tudjuk venni, amit szeretnénk, annyira azért nem kell spórolni.
Férjemet nagyon foglalkoztatja a külföldi munkavállalás, és az ő szakmájában mérföldekkel jobban keresne, bárhol kint.
A kérdés annyi, hogy te mit tennél?
Nekem még be kell fejeznem a fősulit (levelezőn) van még 2 évem. Havi 2 hétvége a sulim.
Így mit tegyek? Menjünk ki mi is a gyerekkel? És hurcibáljam haza 2 hetente, mikor suli van? (addig ellenne nagyszülőkkel)
Vagy maradjunk itthon a gyerek és én? De akkor nincs együtt a család.
Mit tennél?
Saját lakásban élünk, kb másfél milla a hitel rajta, a többi kp volt. Kocsink az nincs.
Otthagynám a sulit.
Kint új életet kezdenék, a gyerek megtanulá az ottani nyelvet, te is el tudnál menni 4 órában dolgozni, te is megtanúlnád a nyelvet. Keresnének annyit hogy félre is tudnátok tenni, gyüjteni autóra, lakásra, a gyereknek, hogy ha pár év után haza jönnétek, nem lenne hitel, lenne félre tett pénzétek, csak arra kéne keresni amit a számlákra, rezsire kell!
Karriert is lehet kint befutni!
igen, kint lehet karriert befutni, és ha hazajövünk, itt leszek diploma nélkül, egy szál érettségivel..
Sulit nem szeretném abbahagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!