Te mit tennél? Hogy döntenél?
Én vagyok az anya, van egy férjem, meg egy 9hónapos fiúnk.
Nem élünk olyan rosszul, de nagy lábon sem, de meg tudjuk venni, amit szeretnénk, annyira azért nem kell spórolni.
Férjemet nagyon foglalkoztatja a külföldi munkavállalás, és az ő szakmájában mérföldekkel jobban keresne, bárhol kint.
A kérdés annyi, hogy te mit tennél?
Nekem még be kell fejeznem a fősulit (levelezőn) van még 2 évem. Havi 2 hétvége a sulim.
Így mit tegyek? Menjünk ki mi is a gyerekkel? És hurcibáljam haza 2 hetente, mikor suli van? (addig ellenne nagyszülőkkel)
Vagy maradjunk itthon a gyerek és én? De akkor nincs együtt a család.
Mit tennél?
Saját lakásban élünk, kb másfél milla a hitel rajta, a többi kp volt. Kocsink az nincs.
talán igen,de nehéz. Azért kértem más véleményét, h más hogy látja, mit tenne.
Így meg a férjem nélkül lesz rossz, de a fiamnak, meg nekem talán így lenne a jobb.
Mit tennék? Verném a fejem a falba, hogy hozzámentem egy olyan emberhez, aki képtelen megvárni, míg befejezem a sulit, és vele tudok menni anélkül, hogy hátrány érne.
Ha neki ez ennyire fontos és sürgős, biztosra veheted, hogy pár év múlva azt fogja a fejedhez vágni, hogy miért nem keresel jobban és miért nem fejezted be a sulit, hogy jobban keress.
Nagyon tisztességtelen, amit akar. A családnak együtt a helye, és egy kapcsolat arról szól, hogy azt nézed, mi jó a másiknak.
És - ne haragudj - nem veszem be a dumát, hogy "értetek" csinálná, mert ahogy írod, nem a kényszer viszi rá. (Más dolog, amikor az éhhalál szélén áll a család, és nincs választása.)
A tisztességes az lenne, ha megvárná, míg befejezed a sulidat, aztán együtt mentek.
35N
12.-nek. Most sem veri a fejét a falba, h csak ennyit "keresek" pedig csak gyest kapok sajnos, mert pár nap híjján lecsúsztam róla. Mint kiderült, volt, ahol be sem jelentettek:((
És "jobban" sosem fogok annál keresni, mint amit majd kapok, ugyanis közalkalmazott leszek, és ott a közalkalmazotti bértábla a mérvadó.
Én voltam a hülye, mert későn kezdtem a fősulit. És a férjem beszélt rá, és bíztatott, h tegyem meg, mert képes vagyok rá.
és már nem vagyunk olyan hűűűű de fiatalok, hogy majd 2 év múlva ráér alapon várjunk.
A férjemet az bántja, h azért a munkáért, amit itthon végez, és amit kint végezne, csak a fizetésben van különbség. És amit kint keresne, simán meglenne a hitel ára pikk pakk.
Na hát ha a férjed ilyen egyenrangú társ ahogy írod tehát szem előtt tart téged is biztatott hogy menj suliba stb.akkor meg tudjátok beszélni hogy KÖZÖS érdeketek hogy elvégezd a sulit. Maradjatok még 2 évet itthon és tudom hogy idegesítő a férjednek ez hogy azonos munka=kevesebb pénz de tekintse ezt az időszakot befektetésnek arra hogy te elvégzed a sulit. A gyereket nem hurcibálnám 2 hetente az tuti még úgy se hogy szeged-budapest pl. nemhogy országokon át.
A sulit elvégezném ha 2 év van belőle. Nyugodtabb leszel kiegyensúlyozottabban meg fogod tudni csinálni a gyerkőc mellett (mert azért ha nagyobb lesz mondjuk már sokkal aktívabb "rohanni" kell utána egész nap és több foglalkozást igényel akkor örülsz ha tudsz tanulni rendesen a vizsgákra és meg tudod oldani hogy eljárj stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!