Van még másfél éves kislány az enyémen kívűl aki még egy szót sem mondott ki?
Figyelt kérdés
Állítólag ez még nem gond, de azért jól esne a kis lelkemnek, ha nem lennénk egyedül. Hogy viselitek?2012. dec. 11. 14:47
51/60 anonim válasza:
Jaj, de jó :) Örülök Nektek! Az én csajom egyik napról a másikra elkezdett utánozni, mindent! :) E.
52/60 A kérdező kommentje:
De jó! Remélem a szavakkal majd rohamosan fog haladni az én lányom is!
2013. márc. 1. 09:39
53/60 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, én sem hittem volna! :) E.
54/60 A kérdező kommentje:
Már megy a háp-háp is :) Meg gyí-gyí is van amikor a csacsiján ül és próbál brümmögni motorozás közben. Annyira jó hallani! :)
2013. márc. 2. 17:33
55/60 anonim válasza:
Szia!
Érdeklődnék mi újság veletek? Jár-e még hozzátok a gyógypedagógus, segített-e, mit szólt a lányod a kistestvérhez?
Örülnék, ha írnál, tényleg érdekel!
56/60 A kérdező kommentje:
Szia! Napról napra fejlődött, ma már elég sok szót mond és vannak rövidebb mondatai is. Még a bonyolultabb szavakat is mondja, ha tetszik neki (irgumburgum, pillangó). A fejlesztést csak április elejéig csináltuk, mert 2-vel nem lett volna rá energiám. A kicsit a kórházban levegőnek nézte, nem vett róla tudomást. Hazafelé rólam sem, nagyon haragudott. Aztán hamar megbékélt. Előbb mondta ki, hogy tesó, mint azt, hogy anya! :) Nagyon szeretik egymást és olyan jó ezt látni! Szóval szerencsére minden a legnagyobb rendben van :)
2013. okt. 3. 09:42
57/60 A kérdező kommentje:
Ja, a nagy 3 hónapja volt 2 éves, a kicsi meg most 5 hónapos. Remélem neki már a nővére lesz a fejlesztője :)
2013. okt. 3. 09:43
58/60 A kérdező kommentje:
Ja, meg még valami: tud 10-ig számolni (bár nincs tisztában a jelentésével, de a számok egymásutániságát tudja), ha kedve van, akkor válaszol arra, hogy mi a neve és hány éves.
2013. okt. 3. 09:46
59/60 anonim válasza:
De jó ezt olvasni, akkor te is megnyugodtál azóta remélem :)! És a kicsi lány vagy fiú, hasonlít a nővérére természetben, külsőleg?
60/60 A kérdező kommentje:
Fiú. Amiben hasonlítanak, hogy mindkettő jó evő, de rossz alvó és a kicsi is borzasztó akaratos :) Külsőre annyira nem hasopnlítanak, csak mint 2 tesó. A fiú rám, a lány az apjára hasonlít. Jó tesók lesznek, de biztos nem lesz könnyű dolgom később sem... :)
2013. okt. 3. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!