Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még másfél éves kislány...

Van még másfél éves kislány az enyémen kívűl aki még egy szót sem mondott ki?

Figyelt kérdés
Állítólag ez még nem gond, de azért jól esne a kis lelkemnek, ha nem lennénk egyedül. Hogy viselitek?
2012. dec. 11. 14:47
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó :) Örülök Nektek! Az én csajom egyik napról a másikra elkezdett utánozni, mindent! :) E.
2013. márc. 1. 09:20
 52/60 A kérdező kommentje:
De jó! Remélem a szavakkal majd rohamosan fog haladni az én lányom is!
2013. márc. 1. 09:39
 53/60 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, én sem hittem volna! :) E.
2013. márc. 2. 17:14
 54/60 A kérdező kommentje:
Már megy a háp-háp is :) Meg gyí-gyí is van amikor a csacsiján ül és próbál brümmögni motorozás közben. Annyira jó hallani! :)
2013. márc. 2. 17:33
 55/60 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdeklődnék mi újság veletek? Jár-e még hozzátok a gyógypedagógus, segített-e, mit szólt a lányod a kistestvérhez?

Örülnék, ha írnál, tényleg érdekel!

2013. okt. 2. 21:16
 56/60 A kérdező kommentje:
Szia! Napról napra fejlődött, ma már elég sok szót mond és vannak rövidebb mondatai is. Még a bonyolultabb szavakat is mondja, ha tetszik neki (irgumburgum, pillangó). A fejlesztést csak április elejéig csináltuk, mert 2-vel nem lett volna rá energiám. A kicsit a kórházban levegőnek nézte, nem vett róla tudomást. Hazafelé rólam sem, nagyon haragudott. Aztán hamar megbékélt. Előbb mondta ki, hogy tesó, mint azt, hogy anya! :) Nagyon szeretik egymást és olyan jó ezt látni! Szóval szerencsére minden a legnagyobb rendben van :)
2013. okt. 3. 09:42
 57/60 A kérdező kommentje:
Ja, a nagy 3 hónapja volt 2 éves, a kicsi meg most 5 hónapos. Remélem neki már a nővére lesz a fejlesztője :)
2013. okt. 3. 09:43
 58/60 A kérdező kommentje:
Ja, meg még valami: tud 10-ig számolni (bár nincs tisztában a jelentésével, de a számok egymásutániságát tudja), ha kedve van, akkor válaszol arra, hogy mi a neve és hány éves.
2013. okt. 3. 09:46
 59/60 anonim ***** válasza:
De jó ezt olvasni, akkor te is megnyugodtál azóta remélem :)! És a kicsi lány vagy fiú, hasonlít a nővérére természetben, külsőleg?
2013. okt. 3. 13:31
 60/60 A kérdező kommentje:
Fiú. Amiben hasonlítanak, hogy mindkettő jó evő, de rossz alvó és a kicsi is borzasztó akaratos :) Külsőre annyira nem hasopnlítanak, csak mint 2 tesó. A fiú rám, a lány az apjára hasonlít. Jó tesók lesznek, de biztos nem lesz könnyű dolgom később sem... :)
2013. okt. 3. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!