Másfél év körüli (16-20 hó) babátokra mennyi pelust használtok el / nap? Milyen pelust használtok? Típus, méret? Mekkora a baba, kisfiú? Kislány?
Szia!20 hónapos lányom van,11 kg körüli.Kb. 5 db-ot(attól is függ,hogy mennyiszer kakil-gyors anyagcseréjű).Felváltva használunk dm-es és pampers pelust.Dm-esből most váltunk a 4+-osra,pampersből 5-öst vettem.2 doboz dm-es pelus 6000 ft(ez elég egy hónapra bőven),dm-es pontbeváltással.Pampers-t most vettünk akcióban(dobozos,111 db 5999-pontbeváltással 4500 volt).Betankoltunk pelussal rendesen.:-)
Minden jót nektek!
20 hónapos kislány
Napi kettő-négy pelusozás, plusz ha nem sikerül időben bilire tenni akkor a kaki miatt is kell cserélni. :) Bár a bilibe szeret kakilni inkább.
Már bilizünk, de ha nagyon nem akar ráülni akkor pelust kap akkor a 4. Alváshoz mindenképpen.
Libero 4-es. Vagy babaexpon vagy dm-be veszem 25% + 15%-os végösszeg kuponra. Vagy apukámék hoznak neki. Így a havi költséget sajna nem tudom megmondani.
10,5 kg, vékony hosszú baba
Szia!Első vagyok.
25%-os kuponnal vettem a pampers pelust.Most azt hiszem a rossmann-ban akciós.4+-os dm-est még nem bontottam ki,mert még van 4-es is,és előbb azt használom el.Nekünk sincs ezzel sem baleset,csak a dereka nem elég magas már.Pampers-ből is elég lenne a 4+-os,csak nem volt,így 5-öst vettem.Mi is próbálkozunk a bilivel,de csak ül rajta,produkció 0.Úgy veszem észre,hogy őt jobban érdekli a wc,úgyhogy beruházunk egy szűkítőre,hátha úgy hamarabb szobatiszta lesz.
Kisfiam 16 hónapos, 11,9 kg, pampers ötös active baby pelust használunk. Napi átlag 5, ha van több kaki, akkor az plusz. Legutóbb 43 Ft-ra jött ki 1 db a DM-ben (15%-os végösszegi, és egy 500 Ft normál packra való kuponnal vettem). Most megint kell vennem, 25%-os joker kuponnal akarok venni, nem tudom, így mennyi lesz.
Ha nem sikerül DM-be eljutnom, akkor a Pennyben szokott lenni akcióban 55 Ft darabja.
16 hónapos a fiam.
Napi 3-4 db szokott elmenni, a kakik számától függ. Ha nincs kaki, csak 1szer, akkor 3mat használunk el, ha van, akkor többet. Libero 4est használunk, 9,2kg körül van a fiam.
Most nem kell vennünk vagy 2 hónapig, mert a Liberótól kaptunk kompenzációs csomagot (85db) reklamáció miatt, de én is a DM-ben veszem Joker kuponnal. Egy megapack ált. elég egy hónapra.
19 hónapos kisfiú, bilizni még nem sikerült.
Pampers active baby 5-ös méretet használunk, napi 5 db-ot.
Én is DM-ben veszem joker kuponnal.
12 kiló és 84 cm a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!